Ευχές ΠΣΑΠ στην Εθνική Ελλάδος για το EURO 2012

ΝΕΑ

Προς
Αρχηγό Εθνικής Ελλάδος
Γιώργο Καραγκούνη

Φίλε Γιώργο,

Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι είστε έτοιμοι από κάθε πλευρά για να ζήσετε το όνειρο της συμμετοχής στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ειλικρινά, σας ζηλεύω. Θα ήθελα να είμαι ανάμεσα σας. Να ζήσω τη χαρά του ταξιδιού, την ομορφιά του παιχνιδιού, να αισθανθώ την αγωνία, την ένταση της ύψιστης αθλητικής δοκιμασίας.
Δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο για έναν ποδοσφαιριστή από το να έχει την τιμή και τη χαρά να φορά τη φανέλα με το εθνόσημο και να παίζει για την πατρίδα του, να ακούει τον εθνικό ύμνο της, ενώ εκείνος στέκεται ακίνητος μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά για την Εθνική μας ομάδα. Το ίδιο πιστεύουν και όλα τα μέλη του ΠΣΑΠ Όλοι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές είναι μαζί σας.
Σε παρακαλώ να μεταφέρεις τις ευχές μου όπως και τις ευχές του Δ.Σ. του Συνδέσμου μας σε όλους τους συμπαίκτες σου. Κάτω από τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος, θα πάνε όλα καλά.
Το βασικότερο, ωστόσο, είναι να χαρείτε το παιχνίδι. Και μη ξεχνάτε τι έγινε το 2004. Αυτός ο θρίαμβος πρέπει να σας οδηγεί. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Όλα γίνονται. Αρκεί να το πιστέψουμε. Γιατί αυτή η Εθνική ομάδα έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες.
Καλό παιχνίδι.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Στέλιος Γιαννακόπουλος
Πρόεδρος ΠΣΑΠ

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη