Ευχές ΠΣΑΠ προς τον νέο Γ.Γ.Α.

ΝΕΑ

Η Διοίκηση και τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών συγχαίρουν τον κο Ιούλιο Συναδινό για την ανάληψη των καθηκόντων του, ως νέου Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού.

Ευχόμαστε επίσης, ο κος Ιούλιος Συναδινός να αποδειχθεί ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτή τη θέση, καθώς έχει γνώση, επάρκεια, εμπειρία, διορατικότητα και την προσωπικότητα η οποία απαιτείται, ώστε να κάνει το καλύτερο δυνατό για τον αθλητισμό, τον οποίο γνωρίζει καλά και υπηρετεί επί σειρά ετών με τρόπο εξαιρετικό, πάντα με διάθεση προσφοράς στο αθλητικό γίγνεσθαι και στη νεολαία του τόπου μας, κυρίως με σταθερότητα κι ήθος.

Αναφορικά με τα θέματα που αφορούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο νέος Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, ελπίζουμε να αγωνισθεί για την εξεύρεση των καλύτερων δυνατών λύσεων για τα θέματα που απασχολούν τους ποδοσφαιριστές και το παιχνίδι μας.

Στον κύριο Ιούλιο Συναδινό, νέο Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του και θέλουμε να θεωρεί ως δεδομένο ότι είμαστε πάντα στη διάθεση του, αλληλέγγυοι στον αγώνα του για καλύτερο ποδόσφαιρο και για δικαιότερες συνθήκες για τους ποδοσφαιριστές.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη