Ευχές ΠΣΑΠ προς τον αρχηγό Εθνικής Ελλάδος Γιώργο Καραγκούνη για τον αγώνα με την Γεωργία

ΝΕΑ

Προς Αρχηγό Εθνικής Ελλάδος
Γιώργο Καραγκούνη

Φίλε Γιώργο,

Με τη σπουδαία νίκη σας σε βάρος της Κροατίας κάνατε ένα μεγάλο βήμα για την απευθείας πρόκριση στη τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2012.
Συγκινήσατε όλη την Ελλάδα με το πάθος και το πείσμα σας. Σας αξίζουν συγχαρητήρια για τη λαμπρή επιτυχία της Εθνικής μας.
Τώρα όμως η Εθνική Ελλάδος είναι μπροστά στη πιο καθοριστική αναμέτρηση της, στο τελευταίο στάδιο της δύσκολης και κοπιαστικής προσπάθειας της. Ο αγώνας με τη Γεωργία στη Τιφλίδα κρίνει την πρόκριση μας, σε μια διοργάνωση που μετά το 2004 σημαίνει πάρα πολλά για όλους μας.
Η πατρίδα μας περνά δύσκολες στιγμές. Οι Έλληνες υποφέρουν. Εσείς καταφέρατε να τους δώσετε πίσω το χαμένο χαμόγελο με ότι πετύχατε μέχρι τώρα. Έχετε τις δυνατότητες, την πείρα και την κλάση ώστε να γυρίσετε με την πρόκριση από τη Γεωργία και αυτή τη φορά να δώσετε στους Έλληνες, όχι μόνο χαμόγελο αλλά και ευτυχία, ώστε έστω προσωρινά να ξεχάσουν τα προβλήματα τους.
Ο ΠΣΑΠ, όλα τα μέλη του και εγώ προσωπικά, αλλά και μία ολόκληρη χώρα, είμαστε στο πλευρό σας, πιστεύουμε σε εσάς και σας ευχόμαστε να γυρίσετε θριαμβευτές από τη Γεωργία.

Με εκτίμηση,
Στέλιος Γιαννακόπουλος
Πρόεδρος ΠΣΑΠ

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη