Ευχαριστήρια επιστολή της Ε.Ψυ.Με. στον ΠΣΑΠ

ΝΕΑ

Η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικών Μελετών, Ε.Ψυ.Με., με επιστολή της προς τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ευχαριστεί τον ΠΣΑΠ για την αρωγή του στο έργο της Εταιρείας, με την εκπροσώπηση του σε εκδηλώσεις που διοργανώνει, για την ενίσχυση του έργου και των σκοπών της, ώστε να συμπαρίσταται ενεργά σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη την βοήθεια μας.

Η επιστολή της Ε.Ψυ.Με. προς τον ΠΣΑΠ
Οι ωφελούμενοι και το επιστημονικό προσωπικό της Εταιρία Ψυχοκοινωνικών Μελετών θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κύριο Πούλιο Κωνσταντίνο για την παρουσία του στο Παζάρι που πραγματοποιήσαμε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία στο εμπορικό κέντρο Avenue.
Επιπροσθέτως, εδώ και λίγο καιρό στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΠ βρίσκεται το λογότυπο του Φορέα μας, προβάλλοντας έτσι σημαντικά τη συνεργασία μας, τη στήριξή σας αλλά και τις υπηρεσίες της Ε.Ψυ.Με. στην κοινωνία.
O ΠΣΑΠ για μία ακόμη φορά δείχνει εμπράκτως την ευαισθησία του και στήριξή του στις προσπάθειες της Εταιρίας Ψυχοκοινωνικών Μελετών και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την τιμητική και σημαντική συμμαχία.
Σας ευχαριστούμε.

Μετά τιμής,
Για την Ε.Ψυ.Με.
Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ
ΔΥΝΑΜΙΔΗ ΣΙΜΕΛΑ

Εκπρόσωποι του ΠΣΑΠ θα βρίσκονται δίπλα στην Ε.Ψυ.Με. και στην επόμενη δράση της, στο εμπορικό Κέντρο Athens Heart (Πειραιώς 180) την Παρασκευή 14/12 και το Σάββατο 15/12.

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη