Διεθνής αναγνώριση για τον ΠΣΑΠ

ΝΕΑ

Μία ακόμα διεθνής αναγνώριση για το έργο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, ήλθε με την επίσημη παρουσίαση των στοιχείων που αφορούν την αποτελεσματικότητα και απήχηση συμμετοχής των ομάδων Εθνικών Συνδέσμων Ποδοσφαιριστών στο Τουρνουά που οργανώνεται, ως θεσμός πλέον, απο την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών FIFPro.

Οπως ανακοινώθηκε απο την FIFPro, απο την επεξεργασία των στοιχείων της για τη διοργάνωση FIFPro Central Europe Tournament, η ομάδα του ΠΣΑΠ ήταν η πιο πετυχημένη απο όλες, σε ότι αφορά την ανταπόκριση της στο στόχο που είχε τεθεί, την εξεύρεση ομάδας για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν σε αυτό το Τουρνουά.

Συμμετείχαν περισσότεροι απο 100 ποδοσφαιριστές απο 6 διαφορετικές χώρες και πλέον υπάρχει η δυνατότητα να αξιολογηθεί αυτή η δράση, καθώς ολοκληρώθηκαν, ουσιαστικά, οι μεταγραφές.
Βρήκαν ομάδα οι 63 απο τους παίκτες που αγωνίσθηκαν στο Τουρνουά, με πρώτο και καλύτερο όλων τον Νίκολα Ντούριτς, τον πολυτιμότερο παίκτη του FIFPro Central Europe Tournament ο οποίος πήγε στη Ραντ, στη Σερβία, ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του ως δεξιός μπακ-χαφ, με το εντυπωσιακό επιθετικογενές και δημιουργικό στυλ του.

Η ομάδα του ΠΣΑΠ ήταν, αναλογικά, η πιο πετυχημένη καθώς βρήκαν νέο εργοδότη οι 15 απο τους 19 παίκτες που αγωνίσθηκαν μαζί της.

Ο Μανιάτης πήγε στον Ηρακλή Ψαχνών, ο Νικολόπουλος στον Αλιμο, ο Μουστάκης στον Φωκικό, ο Καζνέτσι στον Πανηλειακό, ο Πίτκας στον Απόλλωνα Σμύρνης, Σιμόσης, Καλαγκάνης και Λιόσης κατέληξαν στον Παναργειακό, ο Σαραμάντας στον Ηρακλή, ο Χαλούλος στον Τύρναβο, ο Μοσχάκης στα Τρίκαλα, ο Χλωρός στη Νέα Ιωνία, ο Βελέτης στον Εθνικό, ο Γιακούμπι στον Ιωνικό και ο Βοσκόπουλος στον Πανσερραικό.
Απο την Βουλγαρία βρήκαν ομάδα 13 ποδοσφαιριστές, απο τη Σλοβενία 11, τη Σερβία 9 , την Κροατία 8 και απο την Ελβετία 7.

Στον ΠΣΑΠ είμαστε υπερήφανοι για την πρωτιά των συναδέλφων μας αλλά και για το γεγονός ότι ο Σύνδεσμος μας προσφέρει ευκαιρίες στους Ελληνες επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ώστε να διοχετεύσουν και να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη