Χρειάζεται την βοήθεια μας (Εθνική Τράπεζα 623/800500-13)

ΝΕΑ

Ένας συνάδελφος μας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ένας νέος άνθρωπος, ο 25χρονος Κώστας Παπαδόπουλος, (2010-2011 ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ) έχει ανάγκη την βοήθεια όλων μας καθώς ετοιμάζεται να δώσει τον πιο σκληρό και δύσκολο αγώνα της ζωής του.
Ο Κώστας πρέπει να υποβληθεί, στις 11 Δεκεμβρίου, σε προγραμματισμένη, εξαιρετικά λεπτή και δύσκολη, χειρουργική επέμβαση στον αυχένα, σε νευροχειρουργική κλινική, στο Ανόβερο της Γερμανίας.
Η οικογένεια του Κώστα απευθύνθηκε στον ΠΣΑΠ για βοήθεια. Ο Σύνδεσμος μας, σε συνεργασία με την οικογένεια του Κώστα, έκανε τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να βρεθεί το δυνατόν καλύτερο νοσοκομείο για αυτές τις λεπτές επεμβάσεις. Το κόστος για την επέμβαση φθάνει τις 80.000 ευρώ.
Απευθυνόμαστε σε εσάς προκειμένου να ζητήσουμε την κατανόηση και την βοήθεια σας.
Παρακαλούμε θερμά, στον βαθμό που αυτό είναι δυνατό, να καταθέσετε είτε ως φυσικά πρόσωπα, είτε ως ομάδα, όποιο ποσό μπορείτε να διαθέσετε για την αντιμετώπιση των δαπανών για την επέμβαση στον Κώστα, καθώς οι Γερμανοί ζητούν προκαταβολικά τα 50.000 από τα 80.000 ευρώ για το χειρουργείο, μέχρι την 30η Νοεμβρίου, γιατί αν δεν καταβληθούν εντός των χρονικών ορίων, τότε ακυρώνεται η εισαγωγή.
Κάνουμε αγώνα για έναν δικό μας άνθρωπο, ένα μέλος της οικογένειας του ποδοσφαίρου που μας έχει ανάγκη.
Ελπίζουμε να συνδράμετε, όπως και όσο μπορεί καθένας από εσάς. Ο προσωπικός αριθμός λογαριασμού του Κώστα είναι στην Εθνική Τράπεζα 623/800500-13.

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη