Χειροκροτήματα για τον ΠΣΑΠ στο “Μαραθώνιο Αγάπης” στη Σκύρο

ΝΕΑ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φιλική συνάντηση της ομάδας του ΠΣΑΠ στη Σκύρο με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του νησιού, στο πλαίσιο του “Μαραθώνιου Αγάπης” που πραγματοποιείται σε όλη τη χώρα, με κοινή διοργάνωση από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και τους τοπικούς Δήμους και την υποστήριξη της WIND, με στόχο την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Οι 2.000 θεατές που ήταν στο Δημοτικό γήπεδο της Σκύρου είδαν τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 3-3 και απόλαυσαν όμορφο θέαμα και συναρπαστικές προσπάθειες.

Τα γκολ της ομάδας του ΠΣΑΠ σημείωσαν οι Γκουλής 2 και Ι. Ξανθόπουλος.

Τα έσοδα από τη διεξαγωγή του αγώνα θα δοθούν για την ανέγερση του νέου Νοσοκομείου της Σκύρου όπως και σε άπορες οικογένειες της Σκύρου και για το συσσίτιο άπορων οικογενειών του νησιού.

Ο ΠΣΑΠ ευχαριστεί τον Δήμαρχο Σκύρου κ. Μιλτιάδη Χατζηγιαννάκη για την άψογη φιλοξενία του.

Η ομάδα του ΠΣΑΠ αγωνίσθηκε με τους:
Σαργκάνης (46΄ Βαμβακούσης), Γκουλής, Αναγνώστου, Μούτας, Ι. Ξανθόπουλος, Φρατζέσκος, Μαστραντωνάς, Καραντζάς, Χριστόπουλος, Βαζιουδάκης, Σταματίου.

Θα ακολουθήσουν, για τον “Μαραθώνιο Αγάπης” τα παιχνίδια της ομάδας του ΠΣΑΠ σε Θήβα 29 Αυγούστου 2011, Γιάννινα 5 Σεπτεμβρίου 2011, Ρέθυμνο 12 Σεπτεμβρίου 2011, Καρδίτσα 19 Σεπτεμβρίου 2011, Αιγάλεω 26 Σεπτεμβρίου 2011, Μαντούδι Λίμνης Αγ. Άννης 3 Οκτωβρίου 2011, Δήμο Σαρωνικού 10 Οκτωβρίου 2011, Βόλο 17 Οκτωβρίου 2011 και Στυλίδα 24 Οκτωβρίου 2011.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη