Μπράβο στον Τάσο Κατσαμπή από τον ΠΣΑΠ

ΝΕΑ

Με συνέπεια, πείσμα, μαχητικότητα αλλά και αυταπάρνηση, αγωνιστικότητα και πάθος, ο Τάσος Κατσαμπής συνέδεσε το όνομα του με τις ομάδες στις οποίες πρόσφερε τις υπηρεσίες του με διάρκεια, σταθερότητα αλλά και ηγετικά χαρακτηριστικά που τιμήθηκαν δεόντως από τους συμπαίκτες του οι οποίοι τον ανέδειξαν ως αρχηγό τους.
Την Κυριακή, ο Τάσος Κατσαμπής αποσύρεται από την ενεργό δράση μετά από 480 εμφανίσεις σε παιχνίδια πρωταθλήματος, στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.
Είναι αξιοσημείωτο ότι αγωνίσθηκε και στις 4 Εθνικές κατηγορίες όπως και ότι έπαιξε σε διαφορετικές θέσεις τόσο στο κέντρο όσο και στην άμυνα.
Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του στον Αχαρναϊκό από όπου μετακινήθηκε στον Πανιώνιο το 1994 και ακολούθησαν οι μεταγραφές του σε ΠΑΟΚ και Ηρακλή.
Στα 38 του ήλθε για αυτόν το πλήρωμα του χρόνου μετά από μία καριέρα γεμάτη συγκινήσεις, αγωνίες, χαρές, πίκρες, τραυματισμούς, πόνο αλλά και γέλιο, υπερηφάνεια και καμάρι.
Κατέκτησε 2 φορές το Κύπελλο Ελλάδος, με τον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, το 2001, ήταν ο αρχηγός του ΠΑΟΚ στον τελικό.
Στον αγώνα ΑΕΚ – Ηρακλής, ο Τάσος Κατσαμπής λέει “αντίο” στην ποδοσφαιρική σταδιοδρομία του, ωστόσο, είναι αναγκαίος με τις εμπειρίες και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και οι συνάδελφοι του – μέλη του ΠΣΑΠ και η Διοίκηση του Συνδέσμου αλλά και όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες φίλαθλοι, όχι μόνο τον ευχαριστούν για όσα προσέφερε αλλά εκφράζουν την ευχή και την ελπίδα τους να μείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου για τον οποίο είναι πολύτιμος.
Μπράβο στον Τάσο Κατσαμπή για ό,τι πέτυχε με την αξία, την επιμονή, την ευσυνειδησία, το ήθος και τη διαρκή προσπάθεια του.
Ευχόμαστε Τάσο ό,τι το καλύτερο σε εσένα για τη συνέχεια.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη