Μπράβο στον ΠΣΑΠ απο τους ποδοσφαιριστές του Ιωνικού

ΝΕΑ

Θερμά και επαινετικά λόγια, που δίνουν κουράγιο και δύναμη για ανάλογη προσπάθεια και στη συνέχεια, όπως και προτροπές για επίμονες ενέργειες και στις επόμενες κινήσεις τους, άκουσαν από τους συναδέλφους ποδοσφαιριστές του Ιωνικού τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΠ που τους επισκέφθηκαν σήμερα στο γήπεδο της Νεάπολης και συζήτησαν μαζί τους για περίπου 2 ώρες, στην αίθουσα συνεντεύξεων του γηπέδου, σε μία άρτια και υποδειγματικά οργανωμένη συνάντηση.
Κοντά στους συναδέλφους του Ιωνικού βρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Πούλιος, ο Ταμίας Σάκης Δημόπουλος και ο Ειδικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βασίλης Παπαδόπουλος.
Αυτή η επίσκεψη εντάσσεται στο ευρύ πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει ο ΠΣΑΠ για άμεσες επαφές με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων και των τριών επαγγελματικών κατηγοριών, ώστε να ακουσθούν τα προβλήματα που υπάρχουν , να λυθούν απορίες και να δρομολογηθούν δράσεις σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις, πάντα για το καλό των ποδοσφαιριστών.
Η αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ άκουσε τα προβλήματα και τα θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους του Ιωνικού, αντάλλαξε απόψεις μαζί τους με στόχο την εξεύρεση των καλύτερων δυνατών λύσεων για τα ζητήματα που τους αφορούν και προχώρησε στην ενημέρωση τους για τις ενέργειες και τις προτάσεις του Συνδέσμου για την βία, το πλαίσιο των κανονισμών που καθορίζουν και διαμορφώνουν τις συνθήκες μέσα στις οποίες καλούνται να προσφέρουν έργο και να επιτελέσουν το καθήκον τους οι ποδοσφαιριστές αλλά και για όλες τις πρωτοβουλίες του ΠΣΑΠ σε εργασιακά, ασφαλιστικά και οικονομικά ζητήματα που αφορούν τους ποδοσφαιριστές.
Χαρακτηριστικό είναι ότι επιδείχθηκε ιδιαίτερα έντονο ενδιαφέρον για ενημέρωση από την πλευρά των ποδοσφαιριστών του Ιωνικού που συνεχάρησαν τον ΠΣΑΠ για ότι έχει κάνει μέχρι σήμερα και για το αναβαθμισμένο επίπεδο επαφής μαζί τους, με τις ενέργειες της Διοίκησης του Συνδέσμου.
Ειπώθηκε προς τους ποδοσφαιριστές του Ιωνικού ότι πρέπει να είναι κοντά στον ΠΣΑΠ, ενωμένοι ενώ τονίσθηκε ότι πρέπει να παρευρεθούν όλοι στην προσεχή Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου.
Από την πλευρά τους, οι συνάδελφοι της ομάδας της Νίκαιας, επεσήμαναν ότι χρειάζονται κοντά τους, τους ποδοσφαιριστές της Σούπερ Λίγκα από τους οποίους περιμένουν ότι θα μπουν μπροστάρηδες στον δίκαιο αγώνα για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.
Τα μέλη της Διοίκησης του ΠΣΑΠ δεσμεύθηκαν ότι αυτό θα γίνει, καθώς άλλωστε όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είναι αλληλέγγυοι.
Προς τους συναδέλφους, δόθηκε ενημέρωση και για τη χρήση της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας του ΠΣΑΠ για την οποία είναι φιλοδοξία του Συνδέσμου να γίνει καθημερινή επιλογή στο διαδίκτυο για όλους τους ποδοσφαιριστές και όχι μόνον.
Και προς τους ποδοσφαιριστές του Ιωνικού ειπώθηκε ότι ” η πόρτα του ΠΣΑΠ είναι πάντα ανοιχτή για όλους τους συναδέλφους που πρέπει να προστρέχουν στον Σύνδεσμο τους για ότι τους αφορά και τους ενδιαφέρει”.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη