Ας γίνει από αύριο μία νέα αρχή

ΝΕΑ

Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, ίσως, στη δυσκολότερη των τελευταίων δεκαετιών.

Η κρίση που έχει βάλει σε δοκιμασία όλη την ελληνική κοινωνία, είναι προφανές ότι επηρεάζει και το ποδόσφαιρο μας, όπως φαίνεται ολοκάθαρα.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, ξεκινά αύριο Σάββατο το πρωτάθλημα της Super League, σε καθεστώς αβεβαιότητας σε ότι έχει σχέση με τις ομάδες οι οποίες μετέχουν σε αυτό.

Με εμπιστοσύνη στους Έλληνες ποδοσφαιριστές, σεβασμό στις συμφωνίες, συνέπεια στα πλάνα λειτουργίας κι ανάπτυξης, τεχνοκρατική κι όχι μόνο συναισθηματική κι εφήμερη προσέγγιση, με όραμα, επιστροφή σε σταθερές αξίες, αγάπη για τον φίλαθλο και το ποδόσφαιρο.
Υπάρχει δυναμική στο ποδόσφαιρο μας.

Την εκφράζουν με τον καλύτερο τρόπο οι πρωταγωνιστές του, οι ποδοσφαιριστές. Ας σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλον κι όλοι κοντά στους ποδοσφαιριστές, ειδικά στα νέα Ελληνόπουλα που έχουν ανάγκη τη στήριξη και την ενθάρρυνση μας.

Προέχει πλέον η επιβίωση όλων μας κι αυτό πρέπει να έχουμε, πρωτίστως, στη σκέψη μας.

Πιστεύουμε ότι μπορούμε να απολαύσουμε ένα πρωτάθλημα ποιοτικό, ελκυστικό, ανταγωνιστικό, ελπίζουμε χωρίς βία κι επεισόδια.

Οι δυνατότητες υπάρχουν. Και το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει αποδειχθεί ότι είναι σε θέση να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο.
Αρκεί να οικοδομήσουμε, αυτή τη φορά, πάνω στην αλήθεια και στην πραγματικότητα κι όχι στο ψέμα και στις φρούδες ελπίδες.

Καλό πρωτάθλημα, με ΥΓΕΙΑ για όλες κι όλους.
[psap]

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη