Απόλυτη αποδοχή για την εκστρατεία ενημέρωσης του ΠΣΑΠ και στην Κομοτηνή

ΔΙΑΦΟΡΑΝΕΑ

Δυνατό βήμα διάδοσης των μηνυμάτων της εκστρατείας ενημέρωσης του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών στα σχολεία όλης της χώρας, απετέλεσε η σημερινή επίσκεψη στο 1ο και στο 3ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής, όπου έγιναν ομιλίες σε 850 παιδιά.

DSC_0347 (1)

Η δράση του ΠΣΑΠ πραγματοποιείται με την άδεια και την αρωγή του Υπουργείου Παιδείας και την υποστήριξη της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης και του Προισταμένου της κ.Μούχτση, όπως και με τη συνεργασία των διευθυντριών των 2 Λυκείων, κ.κ. Κοσμίδου και Γουγουλάκη.

DSC_0378_fixed

Στους μαθητές έγινε ενημέρωση για ζητήματα που αφορούν την βία, τον ρατσισμό, το ντόπινγκ, τη διαφθορά, τη σημασία της προστασίας της υγείας και την ευαισθητοποίηση τους ώστε να επιδεικνύουν, με όποια ιδιότητα προσεγγίζουν το χώρο του ποδοσφαίρου και συνολικά τον αθλητισμό, το σωστό πνεύμα.

Στα σχολεία δόθηκε δωρεάν ενημερωτικό αθλητικό υλικό, σύμφωνα με τις ανάγκες τους, όπως και έντυπο ενημερωτικό υλικό και αναμνηστικά περικάρπια με συνθήματα κατά της βίας και του ρατσισμού.

DSC_0497_fixed (3)

Την αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ αποτελούσαν ο Πρόεδρος Διονύσιος Δημόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Λαζανάς, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Πούλιος, ο Ταμίας και Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων Σταμάτης Συρίγος και ο συνεργάτης του Συνδέσμου Κώστας Παπαδόπουλος.

DSC_0366

Τον Πανθρακικό εκπροσώπησαν στο 3ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής οι ποδοσφαιριστές Αντώνης Λαδάκης, Δημήτρης Χασομέρης, Στέλιος Ηλιάδης, Μαυρουδής Μπουγαΐδης, Γιάννης Ποτουρίδης, Θανάσης Παπαγεωργίου και στο 1ο Γενικό Λύκειο Κομοτηνής οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Τζελέπης, Στέργιος Πότσης (Κ20), Στέφανος Παπαρούνας (Κ20),Τάσος Φαρμάκης (Κ20), Γιώργος Μιχαηλίδης (Κ20).

DSC_0363

DSC_0457

Η εκστρατεία του ΠΣΑΠ στα σχολεία έχει ξεκινήσει απο τον Ιανουάριο του 2015 και συνεχίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία και εξαιρετική απήχηση αλλά και με απόλυτη αποδοχή της σημασίας και της αξίας αυτής της προσπάθειας που αποσκοπεί στη δημιουργία καλύτερων ποδοσφαιριστών και φιλάθλων.

DSC_0396

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου θα συνεχισθούν οι επισκέψεις της αντιπροσωπείας του ΠΣΑΠ σε σχολεία της Θράκης, με την παρουσία στο 7ο Γυμνάσιο Ξάνθης και στο Γυμνάσιο Ερασμίου.

DSC_0494_fixed (2)

Ο ΠΣΑΠ ευχαριστεί την ΠΑΕ Πανθρακικός, που εκπροσωπήθηκε απο τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας κ.Χάρη Παρασκευόπουλο, για την άψογη συνεργασία.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη