Απόλυτη αναγνώριση στο έργο της Διοίκησης του ΠΣΑΠ

ΝΕΑ

IMG_9871

Με απόλυτη ομοφωνία εγκρίθηκαν ο Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός της Διοίκησης του ΠΣΑΠ , απο τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές οι οποίοι συμμετείχαν στις εργασίες της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Η εκπροσώπηση των ομάδων ήταν, σχεδόν, καθολική.

Απο τις 18 ομάδες της Super League δεν είχαν παρουσία στη Γενική Συνέλευση οι ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. ΠΑΣ Γιάννινα καθώς και της Π.Α.Ε. ΟΦΗ και Νίκη Βόλου, οι οποίες και αποχώρησαν απο το πρωτάθλημα.

Σημαντικότατη η ανταπόκριση και από την Football League αν και οι πιο πολλές ομάδες είχαν και έχουν κρίσιμους αγώνες κάθε Κυριακή και Τετάρτη.

Απο τις 26 ομάδες της Football League, δεν συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση του ΠΣΑΠ οι ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Λάρισα και της Π.Α.Ε. Πιερικός, καθώς και της Π.Α.Ε. Πανηλειακός, η οποία αποχώρησε απο το πρωτάθλημα.

Οι συνάδελφοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίηση και την αναγνώρισή τους στο έργο της Διοίκησης του ΠΣΑΠ και στην αδιάκοπη και αποτελεσματική προσπάθειά της για εκσυχρονισμό του Συνδέσμου σε όλους τους τομείς, ενώ ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους προς τους εκλεγμένους εκπροσώπους τους.

Η Γενική Συνέλευση του ΠΣΑΠ εξουσιοδότησε τη Διοίκηση του Συνδέσμου να προβεί σε κάθε πρόσφορη και κατάλληλη ενέργεια, προκειμένου να καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση και η ενεργοποίηση του Εγγυητικού Ταμείου, για την αλληλοβοήθεια των ποδοσφαιριστών, οι ομάδες των οποίων υποβιβάζονται σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα αφήνοντας χρέη στα πρόσωπά τους πριν απο το τέλος αυτής της σεζόν και συγκεκριμένα μέχρι τις 30 Ιουνίου 2015.Την στήριξη της στην απόφαση αυτή της Γενικής Συνέλευσης εξέφρασε και η Εθνική ομάδα ανδρών ποδοσφαίρου.

Ο ΠΣΑΠ έχει ως βασική προτεραιότητά του το Εγγυητικό αυτό Ταμείο και με τη στήριξη της Εθνικής ομάδος ανδρών ποδοσφαίρου αγωνίζεται για την υλοποίηση των δεσμεύσεων της Ομοσπονδίας, της Super League και της Football League , για τον λόγο αυτόν αποφασίστηκε από τη Γενική Συνέλευση ότι , αν έως τις 30 Ιουνίου 2015 δεν έχει αντιμετωπισθεί αυτή η πολύ σοβαρή εκκρεμότητα, οι ποδοσφαιριστές θα απέχουν από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις κατά την έναρξη των νέων πρωταθλημάτων.

IMG_9836

[justified_image_grid exclude=7277,7278] [psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη