Αποχαιρετιστήρια Δήλωση Ντίνου Πάγκαλου

ΝΕΑ

Σε όλα τα ωραία, δυστυχώς, μπαίνει τέλος, κάποια στιγμή, ανεξάρτητα από τη θέληση, τις σκέψεις, τις προσδοκίες, τα όνειρα μας.

Αγαπώ τα Χανιά, είναι η πόλη μου, ο τόπος μου, το μέρος από όπου ξεκίνησα την καριέρα μου στο ποδόσφαιρο, με φιλοδοξίες για μία όμορφη και πετυχημένη διαδρομή στο μαγικό κόσμο του πιο όμορφου παιχνιδιού.

Φεύγω από την ομάδα των Χανίων, αλλά, θα είμαι πάντα εδώ, στο σπίτι μου, με την έγνοια μου για τους ανθρώπους που μένουν πίσω, για εκείνους με τους οποίους μοιράσθηκα αγωνίες, λαχτάρες, χαρές και πίκρες, για εκείνους με τους οποίους γέλασα αλλά κι έκλαψα μαζί.

Ευχαριστώ μέσα από τη ψυχή μου, με κάθε ειλικρίνεια, εντιμότητα και καθαρότητα, τους συναδέλφους μου ποδοσφαιριστές με τους οποίους αγωνίσθηκα στον Α.Ο. Χανιά αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας μας.

Οι συντοπίτες μου, αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι που στηρίζουν με τη συμπαράσταση τους, τον Α.Ο. Χανιά, ήταν πάντα δίπλα μου.

Όσα χρωστώ στους συναδέλφους μου γιατί με την βοήθειά τους, μπόρεσα να κάνω όσο καλύτερα γινόταν τη δουλειά μου, άλλα τόσα οφείλω στους φανταστικούς φιλάθλους των Χανίων.

Σας άφησα γιατί έπρεπε να φύγω από τον Α.Ο. Χανιά, αλλά, θα είμαστε πάντα μαζί.

Πολλά χρωστώ και στους προπονητές με τους οποίους συνεργάσθηκα μέσα σε αυτή την τριετία, κατά την οποία είχα τη χαρά και την τιμή να φορέσω τη φανέλα του Α.Ο. Χανιά. Με έκαναν καλύτερο, με στήριξαν με τρόπο αποφασιστικό σε δύσκολες στιγμές. Να είναι όλοι καλά.

Εύχομαι τα καλύτερα στους ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Χανιά.

Ελπίζω να είναι πάντα χαρούμενοι κι υπερήφανοι για την ομάδα μας, οι φίλαθλοι του Α.Ο. Χανιά και προσδοκώ τα καλύτερα για τους προπονητές που με καθοδήγησαν.

Να είστε όλοι καλά. Θα ξανασυναντηθούμε.

Ντίνος Πάγκαλος
Επαγγελματίας Ποδοσφαιριστής

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη