Απάντηση σε ψευδή δημοσιεύματα

ΝΕΑ

Προς: ΠΣΑΠ

Παρακαλώ όπως προωθήσετε τη παρακάτω αναφορά μου στο Site του ΠΣΑΠ και στα ηλεκτρονικά και έντυπα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

ΘΕΜΑ: Απάντηση σε ψευδή δημοσιεύματα

Με λύπη μου, τις τελευταίες ημέρες έγινα αποδέκτης μιας ανήθικης επίθεσης προς το πρόσωπό μου.

Πριν από περίπου 2 εβδομάδες τελεσιδίκησε η δικαστική απόφαση μετά από προσφυγή μου στα δικαστήρια, ώστε να μου καταβληθούν τα δεδουλευμένα μου από την ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας.
Από την πρώτη στιγμή που δικαιώθηκα, θέλοντας να επιδείξω πνεύμα καλής θέλησης και συνεργασίας και τρέφοντας συναισθήματα αγάπης και σεβασμού για την ιστορική ομάδα της πόλης μου, δεν απαίτησα την εφάπαξ καταβολή ολόκληρου του ποσού, αλλά πρότεινα την καταβολή του 50% δίνοντας διορία 2 εβδομάδων για την εξόφλησή μου.

Η Διοίκηση όμως του Εθνικού Αστέρα και ιδιαίτερα ο κ. Νίκος Παπαδόπουλος, ουδέποτε έκαναν καμία αντιπρόταση προς το πρόσωπό μου και ουδέποτε πρότειναν ένα σοβαρό διακανονισμό, οδηγώντας έτσι στη ματαίωση του παιχνιδιού με τον Βύζαντα Μεγάρων.

Από εκείνη τη στιγμή, δέχθηκα μια απίστευτη λάσπη προς το πρόσωπό μου, (που τη θεωρώ καθοδηγούμενη), ότι δήθεν ευθύνομαι εγώ για τη διαφαινόμενη διάλυση της Ομάδας, ενώ όλοι μας διαπιστώνουμε εδώ και καιρό, ότι η ομάδα έχει αφεθεί στο «έλεος του Θεού», από τη Διοίκηση, κατεβαίνοντας σε Αγώνες με τους νέους και μη καταβάλλοντας τους μισθούς των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, δείχνοντας έτσι την πρόθεσή της να διαλυθεί η ιστορική ομάδα της Καισαριανής.

Εγώ και πάλι προτάσσοντας το καλό της ομάδας, αποφάσισα, χωρίς κανένα ενδιαφέρον από τη Διοίκηση και χωρίς να μου έχει καταβληθεί ούτε 1 Ευρώ από τα οφειλόμενα, να επιτρέψω τη διεξαγωγή του αγώνα με την ομάδα της Βέροιας, αν και είχα τη νομική δυνατότητα να τον αποτρέψω.
Μετά τη διεξαγωγή του αγώνα με τη Βέροια, όπου ταξίδεψαν σαν αποστολή της ομάδας μόνο 12 νέοι χωρίς την ύπαρξη προπονητή, είχε σαν αποτέλεσμα τον διασυρμό της ομάδας.

Είναι εύκολο να διαπιστώσουμε ποιοι έφεραν την ομάδα σε αυτό το σημείο και τι στόχο έχουν.

Ελπίζω η Διοίκηση να δείξει σεβασμό στην ιστορία της ομάδας και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Με εκτίμηση
Παναγιώτης Λυκούδης
Ποδοσφαιριστής Εθνικού Αστέρα

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη