Ανακοίνωση ΠΣΑΠ

ΝΕΑ

Στο ποδόσφαιρο, το παιχνίδι των δυνατών συγκινήσεων, των όμορφων ενεργειών αλλά και των λαθών, που συχνά στοιχίζουν, όλοι ζούμε με την ένταση της στιγμής και τη συναισθηματική φόρτιση που προκαλούν τα αποτελέσματα, από τα οποία κρίνονται όλοι.

Ο ΠΣΑΠ δέχεται ότι είναι μέσα στη φύση του παιχνιδιού το σφάλμα και θυμίζει ότι τίτλοι στις μεγαλύτερες διοργανώσεις και στο υψηλότερο επίπεδο έχουν χαθεί από συγκυρίες και λάθη ποδοσφαιριστών που αμείβονται με πολλά εκατομμύρια ευρώ και απολαμβάνουν τις καλύτερες παροχές.

Η εύκολη λύση, πάντα, είναι ο αφορισμός, η στοχοποίηση και ο καταλογισμός ευθυνών σε ΄΄εξιλαστήριο θύμα΄΄.

Η δυσκολία αφορά τη διαχείριση των συναισθημάτων, για τα λάθη που όλα θα πρέπει να θεωρούνται ανθρώπινα, εκτός και εάν υπάρχουν αποδείξεις για το αντίθετο.

Η προσβολή της προσωπικότητας ενός ποδοσφαιριστή και η δημόσια διαπόμπευση του, δεν απαλάσσουν κανέναν από τις ευθύνες που έχει απέναντι στο παιχνίδι μας.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών είναι στο πλευρό του συναδέλφου του Παναιγιάλειου Παναγιώτη Παπαδόπουλου, του συμπαραστέκεται και ζητά σεβασμό και ψυχραιμία.

Οσοι, αβίαστα και για λόγους που εκείνοι γνωρίζουν, πετούν λάσπη, ας σκεφθούν ότι και οι ίδιοι μπορεί να ήταν στην ίδια θέση, όπου δεν αποκλείεται να βρεθούν όσο είναι στο χώρο του ποδοσφαίρου, ο οποίος χρειάζεται προστασία και όχι επιθέσεις εκ των έσω.

[psap]

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη