Αναγνώριση για τον ΠΣΑΠ από συναδέλφους ποδοσφαιριστές

ΝΕΑ

Δύο συνάδελφοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ο Δημήτρης Ορφανός και ο Κώστας Νασούλης, ευχαρίστησαν με επιστολές τους τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, για την βοήθεια και τη συμπαράσταση του.

Ο Δημήτρης Ορφανός αναφερόμενος στην υποστήριξη που είχε από τον ΠΣΑΠ, σημείωσε:
«Για την ηθική και υλική συμπαράσταση που είχα από τον ΠΣΑΠ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό μου στο γόνατο, ευχαριστώ από την καρδιά μου τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και όλα τα μέλη του, για τη συμπαράσταση, ηθική και υλική, που μου πρόσφερε. Να ευχηθώ οι προσπάθειες του Συνδέσμου να συνεχισθούν και να παραμείνει δίπλα στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές».

Ο Κώστας Νασούλης στην επιστολή του προς τον ΠΣΑΠ επισημαίνει:
«Θα ήθελα με αυτή μου την επιστολή να ευχαριστήσω θερμά, για ακόμη μία φορά, τα στελέχη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών για την οικονομική ενίσχυση, με την οποία στάθηκε αρωγός μου προσφάτως, καθώς και για την υποδειγματική τους στάση και την άψογη συμπεριφορά προς το πρόσωπό μου, όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Συμπεριφορές, όπως αυτή του Συνδέσμου μας, αποτελούν παράδειγμα και χρήζουν επαίνου διότι καταδεικνύουν την ανεκτίμητη αξία της αλληλεγγύης, που είναι απαραίτητη, ειδικά στις μέρες μας».

[psap]

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη