Αναγνώριση για την ομάδα του ΠΣΑΠ σε φιλικό ζωής στα Φιλιατρά

ΝΕΑΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Την απόλυτη αναγνώριση βίωσαν στα Φιλιατρά τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών που αγωνίσθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό στο Νέο Στάδιο Φιλιατρών, με τους παλαίμαχους της πόλης, μπροστά σε ενθουσιώδες κοινό 2.000 ατόμων.

erani5

Οι παίκτες της ομάδας του ΠΣΑΠ επικροτήθηκαν θερμά για την ανταπόκριση τους στην πρωτοβουλία που ανέλαβαν οι συνάδελφοι Νίκος και Σωτήρης Λυμπερόπουλος και Νίκος Φρούσος, οι οποίοι κατάγονται από τα Φιλιατρά ενώ τιμήθηκαν από τον Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Κατσίβελα που ανακήρυξε ως επίτιμους Δημότες του Δήμου Τριφυλίας, τους Πρωταθλητές Ευρώπης Στέλιο Γιαννακόπουλο, Γιώργο Καραγκούνη, Κώστα Κατσουράνη, Αγγελο Μπασινά, Αντώνη Νικοπολίδη.

erani6

erani8

erani11

Η ομάδα του ΠΣΑΠ, πριν από τον αγώνα, επισκέφθηκε το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών, το Ειδικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και το ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών και ενημερώθηκαν για τις δομές και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ενώ προσέφεραν δώρα για τα Χριστούγεννα στα παιδιά, όπως και βραχιολάκια με συνθήματα κατά της βίας, του ρατσισμού και του ντόπινγκ. Δώρα δόθηκαν και στα άτομα ( ηλικίας 35-55 ετών ) που νοσηλεύονται στο ΚΕΦΙΑΠ, με ευχές για τις γιορτές.

Τα έσοδα από το παιχνίδι διατέθηκαν για την κάλυψη μέρους των αναγκών αυτών των τριών δομών εκπαίδευσης και υγείας, που έχουν ανάγκη την αρωγή μας.

erani3

Ιδιαίτερα ευχάριστη ήταν η εικόνα στο Νέο Στάδιο Φιλιατρών, με άτομα κάθε ηλικίας, ανάμεσα στα οποία ήταν πολλά παιδιά που είχαν, μάλιστα, την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του ΠΣΑΠ

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την εκδήλωση και ιδιαίτερα την ομάδα του ΠΣΑΠ, συνεχάρη τους εμπνευστές της και χαρακτήρισε ως μεγάλη ημέρα για τα Φιλιατρά και την τοπική Εράνη, αυτή την ημέρα.

Με εγκωμιαστικά σχόλια και θερμές ευχαριστίες, αναφέρθηκαν, επίσης, στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και τους ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν με την ομάδα του, στα Φιλιατρά, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας Λεωνίδας Οικονομίδης και ο Πρόεδρος της Εράνης Φιλιατρών Γιάννης Γριβοκωστόπουλος.

erani2

Αναμνηστικές πλακέτες προσφέρθηκαν στον Αντιπρόεδρο του ΠΣΑΠ Κώστα Πούλιο και στον Πρόεδρο της Εράνης Φιλιατρών Γιάννη Γριβοκωστόπουλο.

Στον αγωνιστικό τομέα, η ομάδα του ΠΣΑΠ, που καθοδήγηθηκε από τον προπονητή της Χαράλαμπο Ζελενίτσα, επικράτησε με 5-0, με τέρματα από τους Μπασινά ( 2 ), Γιαννακόπουλο, Φρατζέσκο, Κατσουράνη.

Αξιοσημείωτο ότι ο τερματοφύλακας Σωτήρης Λυμπερόπουλος αγωνίσθηκε και με τις δύο ομάδες.

Με την ομάδα του ΠΣΑΠ αγωνίσθηκαν οι : Νικοπολίδης, Σ.Λυμπερόπουλος, Κάππος, Μπενετάτος, Κυργιάκος, Δέδες, Κατσουράνης, Μπασινάς, Καραγκούνης, Πούλιος, Γυφτάκης, Φρατζέσκος, Γιαννακόπουλος, Ν.Λυμπερόπουλος, Φρούσος.

Επαιξαν με τους παλαιμάχους των Φιλιατρών οι : Σ.Λυμπερόπουλος, Γριβοκωστόπουλος, Πέππας, Μιχαλακόπουλος, Σπυρόπουλος, Α.Χρονόπουλος, Κόλλιας, Δημόπουλος, Νικολακόπουλος, Κώτσος, Αθανασόπουλος, Διονυσόπουλος, Βλάμης, Σταματόπουλος, Γιαννακόπουλος, Χόττι, Μπουρδέκας, Χρονόπουλος.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη