Αγώνας του ΠΣΑΠ στη Ζάκυνθο για τον Λεωνίδα Κουτσούκη

ΝΕΑ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών δείχνοντας έμπρακτα την συμπαράσταση του στον αγώνα που κάνει ο 20χρονος συνάδελφος Λεωνίδας Κουτσούκης, θα εκπροσωπηθεί από την αντιπροσωπευτική ομάδα του, στην οποία μετέχουν μάλιστα 6 από τους Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, στο φιλικό παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Μαίου στις 5 μ.μ., στο Εθνικό Στάδιο Ζακύνθου, με αντίπαλο την ομάδα Επιλέκτων της Ζακύνθου.

Ο Λεωνίδας Κουτσούκης πάσχει από λευχαιμία και τα έσοδα από αυτή την συνάντηση θα διατεθούν, προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια για την αποκατάσταση της υγείας του.

Με την ομάδα του ΠΣΑΠ , κάτω από τις οδηγίες του εκλέκτορα της Μπάμπη Ζελενίτσα, θα αγωνισθούν οι :

Στέλιος Γιαννακόπουλος, Νίκος Γκουλής, Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κατσουράνης, Σωτήρης Κυργιάκος, Κώστας Κωνσταντινίδης, Νίκος Λυμπερόπουλος, Αγγελος Μπασινάς, Δημήτρης Μπενετάτος, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Θόδωρος Παχατουρίδης, Κώστας Πούλιος, Κώστας Χαλκιάς.

Μέλη της νέας Διοίκησης του ΠΣΑΠ, ο ειδικός συνεργάτης του Συνδέσμου Κώστας Παπαδόπουλος και ο φωτορεπόρτερ Γιώργος Φιλιππίδης από κοινού με ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Ζάκυνθος, θα επισκεφθούν το πρωί της Τρίτης σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νησιού του Ιονίου, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής-ενημερωτικής εκστρατείας που πραγματοποιεί, σε όλη την Ελλάδα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας και την αρωγή του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη