Αυτό είναι το ποδόσφαιρο…

ΝΕΑ

Στη ζωή, πάνω απο όλα είναι η υγεία και στο ποδόσφαιρο, πάνω απο όλα η ανθρωπιά, η αλληλουποστήριξη και η έμπρακτη παραδοχή της δύναμης που έχει το δημοφιλέστερο άθλημα.
Η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών της Βιγιαρεάλ που στάθηκαν στο πλευρό του 13χρονου φίλου της ομάδας τους, Γκόχαν, τους τιμά ως επαγγελματίες ενώ η άψογη συνεργααία Βιγιαρεάλ και Σέλτικ για την πραγματοποίηση του φιλικού αγώνα που έγινε για την ενίσχυση του Γκόχαν, που πάσχει απο καρκίνο, φανερώνει ότι πάνω απο το αποτέλεσμα, τη δόξα και τα χρήματα, μετρά η προσφορά του ποδοσφαίρου στην κοινωνία.
Ο Γκόχαν, μάλιστα, έκανε πραγματικότητα το όνειρο του, καθώς αγωνίσθηκε για ένα λεπτό απέναντι στη Σέλτικ ενώ σκόραρε κιόλας.
Πριν απο το παιχνίδι στο “Μαδριγάλ”, ο Γκόχαν δήλωσε ότι ” όλο αυτό, δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό του”. Πήγε στα αποδυτήρια, γνώρισε τους παίκτες της αγαπημένης του ομάδας και φόρεσε την εμφάνισή της ενώ σχολίασε: “Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου. Είναι κάτι που δεν μπορούν να το ζήσουν όλοι. Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά το διασκέδασα. Τους ευχαριστώ πολύ, έζησα πράγματα που δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ζήσω και τώρα νιώθω πιο δυνατός”.
Το σχετικό βίντεο είναι ωδή στο ποδόσφαιρο και στη ζωή, είναι ”όλα τα λεφτά”.

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη