40 χρόνια ΠΣΑΠ

ΔΙΑΦΟΡΑΝΕΑ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών κλείνει σήμερα 40 χρόνια ζωής.

Ιδρύθηκε στις 20 Ιανουαρίου 1976, ημέρα έγκρισης του Καταστατικού του και έναρξης λειτουργίας του.

Προηγήθηκαν, τον Οκτώβριο του 1975, συγκεντρώσεις στην Πάτρα, την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, που ανέδειξαν την επιθυμία των ποδοσφαιριστών για τη δημιουργία του φορέα εκπροσώπησης τους.

Σε καιρούς χαλεπούς για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, ο ΠΣΑΠ ενωμένος, συσπειρωμένος, με πνεύμα αλληλεγγύης και κοινωνικής ευθύνης, αγωνίζεται άοκνα για τους συναδέλφους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και για το παιχνίδι μας.

Η εκδήλωση-θεσμός του ΠΣΑΠ ΄΄Η Γιορτή του Ποδοσφαιριστή΄΄, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016 στο ΘΕΑΤΡΟ ACS ATHENS ( Αγίας Παρασκευής 129 και Καζαντζάκη, Χαλάνδρι ), συμπίμπτει με την επέτειο των 40 ετών του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και θα είναι αφιερωμένη στις 4 δεκαετίες από την ίδρυση του.

Ο ΠΣΑΠ πέτυχε πολλά για τον ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, είναι πάντα δίπλα του και με συνεργασία, επιμονή, αφοσίωση, διορατικότητα, πίστη και αγωνιστικότητα, είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει να αποτελεί ουσιαστικό στήριγμα, για όλους τους συναδέλφους μας.

Η προσπάθεια συνεχίζεται και σε αυτήν είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη