4.000 θεατές στον αγώνα ανθρωπιάς του ΠΣΑΠ στην Κέρκυρα

ΝΕΑ

Γέμισε το Εθνικό Στάδιο της Κέρκυρας από 4.000 φιλάθλους, οι οποίοι απόλαυσαν τη θεαματική αναμέτρηση ομάδας επιλέκτων του ΠΣΑΠ με εκείνη των παλαιμάχων της Κέρκυρας, που τέλειωσε με νίκη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, με 5-1.
Ωστόσο, σε παιχνίδια σαν και αυτό, το αποτέλεσμα έχει τη μικρότερη σημασία. Εκείνο που πράγματι μετρά πολύ, είναι ότι είχε επιτυχία ο αγώνας, ως προς τον σκοπό διεξαγωγής του, καθώς συγκεντρώθηκαν ικανοποιητικά έσοδα για την ενίσχυση της προσπάθειας που γίνεται, προκειμένου να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετωπίζει, ο μικρός Χρήστος Μαντής, γιός αστυνομικού που υπηρετεί στο νησί των Φαιάκων.
Ο ΠΣΑΠ, πάντα έτοιμος να συνεισφέρει στο κοινό καλό με διάθεση αρωγής στο συνάνθρωπο, δέχθηκε το αίτημα από τον Σύλλογο των Αστυνομικών της Κέρκυρας και ανταποκρίθηκε άμεσα, με συμμετοχή μάλιστα στον αγώνα τριών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, του Προέδρου Στέλιου Γιαννακόπουλου, του Αντιπροέδρου Αντώνη Νικοπολίδη και του Γενικού Γραμματέα Κώστα Πούλιου.
Τα γκολ στο παιχνίδι της Κέρκυρας, το οποίο έγινε σε εξαιρετικά ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, με άρτια οργάνωση και πανηγυρικό χαρακτήρα, με την παρουσία ακόμα και της Φιλαρμονικής αλλά και μαζορετών, σημείωσαν, από δύο ο Στέλιος Γιαννακόπουλος και ο διαιτητής Τάσος Κάκος που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα του ΠΣΑΠ και ένα ο Λευτέρης Βελέντζας. Για λογαριασμό των Κερκυραίων ποδοσφαιριστών, σκόραρε ο Πέτρος Τσιριγώτης.
Ο προπονητής της ομάδας του ΠΣΑΠ Ζαχαρίας Λυκουρίνος χρησιμοποίησε τους Σαργκάνη, Πούλιο, Βαμβακούλα, Ξανθόπουλο, Γκούμα, Φρατζέσκο, Γκουλή, Καραϊσαρίδη, Βελέντζα, Γιαννακόπουλο, Λιάκο, Νικοπολίδη, Κάκο, Φελλά.

[psap]

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη