Ανακοίνωση

ΝΕΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για το «Έπαθλο Novasports Super League MVP – Best Goal 2016-2017»!

Συμμετείχαν 85.000 φίλοι του ποδοσφαίρου, σημειώνοντας αύξηση κατά 17% στις ψήφους συγκριτικά με την περσινή σεζόν.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε και τη φετινή σεζόν ο διαγωνισμός «Έπαθλο Novasports Super League MVP – Best Goal 2016-2017», που αποτελεί πλέον θεσμό και διοργανώνεται κάθε χρόνο από το κορυφαίο αθλητικό site, Novasports.gr με τη στήριξη της διοργανώτριας αρχής του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, της Super League και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ).

Περισσότεροι από 85.000 φίλοι του ποδοσφαίρου συνέβαλαν καθοριστικά να αναδειχθούν και φέτος μέσα από το www.novasports.gr/MVP-BestGoal οι Πολυτιμότεροι Παίκτες (MVPs) και τα Καλύτερα Γκολ (Best Goals) σε κάθε μία από τις 30 αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Super League. Το ενδιαφέρον των φίλων του διαγωνισμού «Έπαθλο Novasports Super League MVP – Best Goal 2016-2017», καθόλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν ήταν τόσο μεγάλο που σημειώθηκε αύξηση κατά 17%, σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν, στο σύνολο των ψήφων που συγκεντρώθηκαν!

Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού που προέκυψε μεταξύ των φίλων του ποδοσφαίρου που ψήφιζαν στη διάρκεια της σεζόν, κέρδισε στην κλήρωση της Τετάρτης 3 Μαΐου το χρηματικό έπαθλο των 5.000€ μετρητών, προσφορά του αποκλειστικού χορηγού του Διαγωνισμού, Honda του Ομίλου ΣΑΡΑΚΑΚΗ (Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής «Ώρα των Πρωταθλητών» με τις δηλώσεις του μεγάλου νικητή: www.novasports.gr/MVP-BestGoal-winner).

Βάσει των ψήφων του κοινού που συγκεντρώθηκαν στη διάρκεια της σεζόν, δημοφιλέστεροι παίκτες αναδείχθηκαν οι Μάρκους Μπεργκ (Παναθηναϊκός), Πέδρο Κόντε (ΠΑΣ Γιάννινα), Μπράουν Ιντέγε (Ολυμπιακός), Ούγκο Αλμέιδα (ΑΕΚ) και δημοφιλέστερες ομάδες η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. (Δείτε αναλυτικά την κατάταξη με τους δημοφιλέστερους παίκτες και τις δημοφιλέστερες ομάδες βάσει των ψήφων του κοινού: www.novasports.gr/MVP-BestGoal-stats).

Ο διαγωνισμός εντάσσεται στις δράσεις του θεσμού «Έπαθλο Novasports Super League» που δημιουργήθηκε το 2010 από τη Forthnet, σταθερό στρατηγικό επενδυτή και κύριο χρηματοδότη του ελληνικού ποδοσφαίρου, με σκοπό την ανάδειξη των πραγματικών πρωταγωνιστών του πρωταθλήματος της Super League, των ποδοσφαιριστών δηλαδή που διακρίνονται για το ταλέντο και το ήθος τους στα γήπεδα, στη διάρκεια μίας αγωνιστικής σεζόν (www.novasports.gr/Epathlo-Superleague).

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη