Τρία νέα επίσημα μέλη της οικογένειας της FIFPro

FIFPROΝΕΑ

Η οικογένεια της FIFPro καλωσορίζει τα τρία νέα της μέλη, Μαρόκο, Σερβία και (υπό όρους) την Κόστα Ρίκα. Τέσσερις άλλοι σύνδεσμοι έχουν προταθεί ως υποψήφια μέλη. Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο Τελ-Αβίβ, τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης αποδέχθηκαν επίσημα πλέον τα νέα μέλη. Ο σύνδεσμος των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών AMF, έδειξε μεγάλη πρόοδο κάτω υπό τη δυναμική ηγεσία του προέδρου της Mustapha El Hadaoui.
Στην Σερβία, ο Nezavisnost, ο Σύνδεσμος επαγγελματιών ποδοσφαιριστών έχει κάνει μεγάλη πρόοδο. Ο πρόεδρος της ο Mirko Poledica και ο Γενικός Γραμματέας Mirko Lekic έχουν συνεχή ενασχόληση με τα προβλήματα που προκύπτουν, σε θέματα παραβίασης των δικαιωμάτων των μελών τους. Η Κόστα Ρίκα μπορεί, υπό συγκεκριμένους όρους, να γίνει μέλος. Εάν και εφόσον οι όροι ικανοποιηθούν, τότε, ο δρόμος είναι ανοικτός για την επισημοποίηση της θέσης της ως μέλος.
Τέσσερις άλλοι σύνδεσμοι είναι υποψήφια μέλη. Οι ακόλουθοι εκπρόσωποι παρέλαβαν απόδειξη της νέας τους ιδιότητας από τον Γενικό Γραμματέα της FIFPro, Theo van Seggelen. Dario Simic, Πρόεδρος του Συνδέσμου ποδοσφαιριστών της Κροατίας, HUNS, Karel Poborksy, Πρόεδρος του Συνδέσμου ποδοσφαιριστών της Τσεχίας, CAFH, Zeljko Janovic, Πρόεδρος του Συνδέσμου ποδοσφαιριστών του Μαυροβουνίου, SPFCG; Rogelio Wilfrido Delgado, νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου ποδοσφαιριστών της Παραγουάης, FAP.
Μετά από την γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Τελ-Αβίβ, η οικογένεια της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαιριστών αυξήθηκε στα 46 μέλη ενώ είναι 9 υποψήφια μέλη και 9 παρατηρητές.

Three new members in the FIFPro family

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη