Θετικά σχόλια για την ελληνική ομάδα στο Τουρνουά της FIFPro

FIFPROΝΕΑ

Με ιδιαίτερα θετικό τρόπο σχολιάσθηκε η παρουσία της ομάδας των ελεύθερων Ελλήνων ποδοσφαιριστών στο Τουρνουά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαιριστών FIFPro , που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας, με τη συμμετοχή 6 ομάδων από την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, στις 5-6 Ιουλίου 2014.

[justified_image_grid]

Η ελληνική ομάδα, που συγκροτήθηκε με ευθύνη και πρωτοβουλία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, κέρδισε τις εντυπώσεις με την οργανωμένη και απόλυτα πειθαρχημένη παρουσία της όπως και με τη λογική με την οποία αγωνίσθηκε, καθώς πήραν χρόνο συμμετοχής και οι 19 ποδοσφαιριστές που μετείχαν στην αποστολή, με πρώτο στόχο να δείξουν ότι μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες και με το ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα σε δεύτερη μοίρα.

Το χειροκρότημα που κέρδισαν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές, πράγματι το άξιζαν και μάλιστα αν δεν ήταν άτυχοι στο ματς με τη Σλοβενία, όπου δέχθηκαν το μοναδικό γκολ του αγώνα στο τελευταίο λεπτό, θα μπορούσαν να είχαν καλύτερη τύχη στο Τουρνουά.

Την πρώτη θέση στο Τουρνουά πήρε η Σερβία, που νίκησε στον τελικό στα πέναλτι την Κροατία.

Στη διοργάνωση μετείχαν Ελλάδα, Ελβετία, Σερβία, Κροατία, Βουλγαρία και Σλοβενία.

Τα αποτελέσματα της ελληνικής ομάδας και οι συνθέσεις της στα παιχνίδια της έχουν ως εξής.

ΕΛΛΑΔΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 0-0

Βαγγέλης Πίτκας, Ορέστης Νικολόπουλος, Αντώνης Λιόσης, Γιάννης Βοσκόπουλος, Ανδρέας Αρκουμάνης, Νίκος Μουστάκης, Γιάννης Μοσχάκης, Πιέρ Καλαγκάνης, Βαγγέλης Γιακούμπι, Κώστας Κωνσταντινίδης, Γιάννης Χλωρός.

ΕΛΛΑΔΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ 0-3

(Σκόρερς Γιέλιτς, Βιντάκοβιτς, Ιβισιτς)
Κώστας Μανιάτης, Λεωνίδας Καζνέτσι, Ορέστης Νικολόπουλος, Αντώνης Δελάρδας, Γιώργος Σαραμαντάς, Αλέξανδρος Βελέτης, Αντώνης Λιόσης, Ανδρέας Αρκουμάνης, Αλέξανδρος Βλασσόπουλος, Βαγγέλης Γιακούμπι, Γιάννης Σίμωσης.

ΕΛΛΑΔΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ 0-1

(Σκόρερ Σκέργιαντς)
Κώστας Μανιάτης, Ορέστης Νικολόπουλος, Πιέρ Καλαγκάνης, Κώστας Κωσταντινίδης, Αντώνης Λιόσης, Αλέξανδρος Βλασσόπουλος, Αλέξανδρος Βελέτης, Νίκος Μουστάκης, Γιάννης Βοσκόπουλος, Μιχάλης Λελούδας, Γιάννης Σίμωσης.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη