Στην Ισπανία η ομάδα των Ελεύθερων Ποδοσφαιριστών

FIFPROΝΕΑΤΟΥΡΝΟΥΑ

Αναχωρεί τα ξημερώματα της Παρασκευής για την Ισπανία η ομάδα των Ελεύθερων Ποδοσφαιριστών που συγκροτήθηκε με ευθύνη και φροντίδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, προκειμένου να αγωνισθεί στο Τουρνουά της FIFPro το οποίο πραγματοποιείται φέτος με άλλη μορφή και νοκ άουτ παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη.

Η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει το απόγευμα του Σαββάτου στο Χιχόν, την ομάδα που συγκρότησαν οι Ισπανοί Ελεύθεροι Ποδοσσφαιριστές.

1268958

Η διοργάνωση έχει επετειακό χαρακτήρα φέτος, καθώς συνδυάζεται με τη συμπλήρωση 50 χρόνων απο την ίδρυση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαιριστών FIFPro.

Με την ομάδα των Ελλήνων Ελεύθερων Ποδοσφαιριστών θα αγωνισθούν οι Κώστας Μανιάτης, Βαγγέλης Πίτκας ( τερματοφύλακες ), Δημήτρης Καραμανλής, Δημήτρης Κόμνος, Κώστας Κυριακίδης, Αλέξανδρος Μπίρης, Ορέστης Νικολόπουλος, Ξενοφών Πάνος ( αμυντικοί ), Λεωνίδας Κασνέτσι, Γιάννης Μαρίνου, Βασίλης Μουκίδης, Νίκος Μουστάκης, Βασίλης Μπούνας, Αλέξανδρος Νατσιόπουλος, Δημήτρης Παντελής, Στέλιος Τσουκάνης ( μέσοι ), Παναγιώτης Ατματσίδης, Βαγγέλης Χαλιώτης ( επιθετικοί ).

Προπονητής της ομάδας είναι ο Μπάμπης Ζελενίτσας, αρχηγός αποστολής ο Ταμίας και Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του ΠΣΑΠ Σταμάτης Συρίγος και συνοδός ο συνεργάτης του Συνδέσμου Κώστας Παπαδόπουλος.

[psap]

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη