Στην Ελβετία η ομάδα των Ελεύθερων Ελλήνων Ποδοσφαιριστών

FIFPROΝΕΑ

Η ομάδα των Ελεύθερων Ελλήνων Ποδοσφαιριστών, που συγκροτήθηκε με ευθύνη και πρωτοβουλία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, πετά την Παρασκευή 4 Ιουλίου, για την Ελβετία όπου θα πάρει μέρος εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο Τουρνουά Ελεύθερων Ποδοσφαιριστών που διοργανώνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών FIFPro.

Η ελληνική ομάδα θα αγωνισθεί στον ίδιο Όμιλο, τον 2ο, με τις ομάδες της Βουλγαρίας και της Κροατίας.

Το Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 5-6 Ιουλίου στη Νιόν της Ελβετίας.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί ιδανική ευκαιρία για ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν μείνει ελεύθεροι, προκειμένου να βρουν ομάδα για τη σεζόν 2014-2015, δείχνοντας τα προσόντα τους σε ανταγωνιστικά παιχνίδια.

Στον 1ο Ομιλο στο Τουρνουά της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, θα αγωνισθούν Ελβετία, Σερβία και Σλοβενία.

Με την Ελλάδα θα αγωνισθούν στο Τουρνουά, με τα αντίστοιχα νούμερα, οι εξής 19 ποδοσφαιριστές Βαγγέλης Πίτκας (1), Γιάννης Βοσκόπουλος (3), Ορέστης Νικολόπουλος (6), Γιάννης Χλωρός (7), Ανδρέας Αρκουμάνης (8), Γιάννης Σίμωσης (9), Κώστας Κωνσταντινίδης (10), Πιέρ Καλαγκάνης (11), Λεωνίδας Καζνέτσι (12), Αλέξανδρος Βελέτης (13), Νίκος Βλασσόπουλος (14), Κώστας Μανιάτης (15), Μιχάλης Λελούδας (16), Νίκος Μουστάκης (17), Γιώργος Μοσχάκης (18), Αντώνης Λιόσης (19), Βαγγέλης Γιακούμπι (20), Γιώργος Σαραμαντάς (21), Αντώνης Δελαρδάς (24).

Συνοδοί της αποστολής είναι οι Σταμάτης Συρίγος (Ταμίας ΠΣΑΠ),Κώστας Πούλιος (Γενικός Γραμματέας ΠΣΑΠ), Κώστας Παπαδόπουλος (συνεργάτης ΠΣΑΠ).

Το Τουρνουά του 2014 της FIFPro για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη πρόκειται να προσελκύσει το ενδιαφέρον σκάουτερ, προπονητών και μάνατζερ οι οποίοι αναζητούν ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι ότι οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο γήπεδο που χρησιμοποιεί ως έδρα η Σταντ Νιόν, ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Ελβετίας, μια ανάσα απο τα κεντρικά γραφεία της ΟΥΕΦΑ, δίπλα στη λίμνη της Νιόν.
Οι πρώτοι αγώνες των Ομίλων θα γίνουν στις 5 Ιουλίου και θα ακολουθήσουν την Κυριακή οι αναμετρήσεις με τις διασταυρώσεις των ομάδων ανάλογα με τη θέση που θα έχουν καταλάβει στον Όμιλο τους.

Η FIFPro θα φιλοξενήσει και δεύτερο Τουρνουά τον Ιούλιο αφού μετά τη Νιόν, το ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στο Τουρνουά, επίσης 6 ομάδων που θα γίνει το διήμερο 19-20 Ιουλίου για τους ποδοσφαιριστές των Συνδέσμων της Δυτικής Ευρώπης, στο Ράινσμπουργκ της Ολλανδίας.

Το πρόγραμμα των αγώνων στο Τουρνουά της Νιόν:

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ

  • 12:30 Ελβετία – Σλοβενία
  • 13:45 Ελλάδα – Βουλγαρία
  • 15:00 Ελβετία – Σερβία
  • 16:15 Ελλάδα – Κροατία
  • 17:30 Σλοβενία – Σερβία
  • 18:45 Βουλγαρία – Κροατία

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ

  • 13:30 Ο Τρίτος του Α Ομίλου με τον Τρίτο του Β Ομίλου
  • 14:45 Ο Δεύτερος του Α Ομίλου με τον Δεύτερο του Β Ομίλου
  • 16:00 Ο Πρώτος του Α Ομίλου με τον Πρώτο του Β Ομίλου
[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη