Συνέντευξη Τύπου για το «Black Book Eastern Europe» της FIFPro

FIFPROΝΕΑ

Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, η FIFPro θα παρουσιάσει το «Black Book Eastern Europe». Ο παγκόσμιος οργανισμός Ποδοσφαιριστών θα παρουσιάσει το πολύ αναμενόμενο από τα ΜΜΕ βιβλίο όπως και θα δωθεί αντίγραφό του στους παριστάμενους δημοσιογράφους.
Η ομάδα Task Force Eastern Europe της FIFPro εργάστηκε του τελευταίους μήνες με την συλλογή και επεξεργασία στοιχείων. Χιλιάδες ποδοσφαιριστές που παίζουν στην Ανατολική Ευρώπη, Ελλάδα και Κύπρο συνεργάστηκαν για την περάτωση αυτής της έρευνας που ανέλαβε η ομάδα FIFPro Task Force. Τα αποτελέσματα της έρευνας, αναφέρονται πλέον, με στοιχεία στο Black Book: μία ογκώδης έκθεση 140 σελίδων με ένα μακρύ κατάλογο κακομεταχείρισης επαγγελματιών ποδοσφαιριστών στην Ανατολική Ευρώπη, Ελλάδα και Κύπρο.
Ο λόγος διεξαγωγής αυτής της έρευνας ήταν τα συνεχή παράπονα και τα γραπτά παράπονα που έχει λάβει η FIFPro όλα αυτά τα χρόνια από τους συνδέσμους αυτών των χωρών. Πολλοί επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είναι θύματα σοβαρής κακομεταχείρισης από τις ομάδες τους, τις ποδοσφαιρικές τους ομοσπονδίες και τους φιλάθλους. Το ΔΣ της FIFPro Division Europe αποφάσισε την άνοιξη του 2011 να δημιουργηθεί η ομάδα και να διεξαχθεί έρευνα σε όλα αυτά τα θέματα που ταλανίζουν τον ποδόσφαιρο της Ανατολικής Ευρώπης, Ελλάδας και Κύπρου και με την ελπίδα ότι πλέον πρέπει να γίνουν σοβαρές αλλαγές.
Η FIFPro καλεί όλους τους Δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ που ενδιαφέρονται να παραστούν στην Συνέντευξη Τύπου όπου θα ενημερωθούν εκτενώς για το φλέγον θέμα του ποδοσφαίρου και θα μοιραστεί και το βιβλίο. Στην συνέντευξη τύπου θα είναι παρόντα τα μέλη της FIFPro Task Force αλλά και όλοι οι σύνδεσμοι ποδοσφαιριστών από την Ανατολική Ευρώπη, Ελλάδα και Κύπρο και υψηλοί προσκεκλημένοι.
Η Συνέντευξη τύπου θα λάβει χώρα στο International Trade Union House (ITUH), International auditorium
Boulevard Roi Albert II, 5
Brussels,Belgium
Για οποιασδήποτε πληροφορία παρακαλείσθε όπως επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Τύπου Raymond Beaard στο τηλέφωνο +31 23-55 46 970

Press conference FIFPro Black Book Eastern Europe

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη