Σύνδεσμος Ισπανών ποδοσφαιριστών: Σώζουμε ζωές στην Δ’ εθνική κατηγορία

FIFPROΝΕΑ

Ο Σύνδεσμος επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της Ισπανίας, AFE, υπέγραψε συμφωνία με την Ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία RFEF, σύμφωνα με την οποία όλες οι ομάδες της Tercera Division υποχρεούνται να έχουν, στα γήπεδα όπου εδρεύουν, απινιδωτές.
«Θέλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία που έλαβε τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των ποδοσφαιριστών», δήλωσε με ικανοποίηση ο Luis Manuel Rubiales, Πρόεδρος του AFE. Αυτό το έργο χρηματοδοτείται αποκλειστικά από την ομοσπονδία. «Πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό για εμάς, διότι σώζει ζωές. Έστω και αν μόνο ένας απινιδωτής χρησιμοποιηθεί μπορούμε να πούμε ότι ήταν η καλύτερη επένδυση, μία επένδυση «ζωής».
Ο Jorge Carretero, εκπρόσωπος της RFEF, εξέφρασε την ικανοποίησή του. «Πριν μερικά χρόνια δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ομάδες της Β’, Γ’ και Δ’ εθνικής κατηγορίας θα ήταν εξοπλισμένες με απινιδωτές. Πρέπει να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην νέο ΔΣ του AFE για την επίμονη προτροπή τους. Οι απινιδωτές δεν είναι μόνο για τους ποδοσφαιριστές αλλά και για όποιον θεατή τους χρειαστεί».

Spanish union: saving lives in fourth division

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη