Συλλυπητήρια του ΠΣΑΠ προς τον Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών της Γαλλίας

FIFPROΝΕΑ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, εξέφρασε τα Συλλυπητήρια του Προς τον Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών Γαλλίας, για την αεροπορική τραγωδία στην Αλγερία.

Η συλλυπητήρια επιστολή:

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η Διοίκηση και τα Μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών σας εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια για το θάνατο δεκάδων μεγάλων πολιτών στην αεροπορική τραγωδία στην Αλγερία.

Όλοι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές συμπάσχουμε μαζί σας και κατανοούμε τη βαριά απώλεια για τη φίλη χώρα και τους αγαπημένους κατοίκους της.

Ο κόσμος του Ποδοσφαίρου είναι ενιαίος, οι Έλληνες είναι πάντα μαζί με τους Γάλλους και οι Ποδοσφαιριστές όπου και να αγωνίζονται, όποια γλώσσα κι αν μιλούν, καταλαβαίνουν καλύτερα από τον καθένα τον πόνο, την αγωνία, την αβεβαιότητα.

Ας αναπαυτούν σε ειρήνη οι ψυχές των συμπατριωτών σας και συνανθρώπων μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο Πρόεδρος του ΠΣΑΠ
Διονύσιος Δημόπουλος

[psap]

TO
FRENCH ASSOCIATION OF
PROFESSIONAL FOOTBALL PLAYERS

Dear Colleagues,

The Panhellenic Professional Football Players Association would like to express its deepest condolences for the death of dozens of citizens in the air disaster in Algeria.
All Greek players sympathize with you and understand the heavy loss to the friendly country and the beloved residents.

The Football world is united, the Greeks are always together with the French and the footballers wherever they struggle, whatever language they speak, they understand better than anyone the pain, the agony, the uncertainty.

We hope the souls of your countrymen and our fellow men, will rest in peace.

With respect on behalf of the Board of Directors of PSAP
The president
Dionysios Dimopoulos

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη