Σερβία: Χούλιγκαν εισβάλει στο γήπεδο και χτυπά ποδοσφαιριστή

FIFPROΝΕΑ

Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Σερβίας, για ακόμα μια φορά, έπεσαν θύμα βιαιότητας, αυτή τη φορά μάλιστα με ευθείας απειλή της σωματικής ακεραιότητας του μεγαλύτερου ταλέντου της Σερβίας, Lazar Markovic, που δέχθηκε επίθεση από οπαδό της δικής του ομάδας της Partizan Belgrade.
Ο Lazar Markovic είναι το μεγαλύτερο ταλέντο του ποδοσφαίρου της Σερβίας. Στις 28 Φεβρουαρίου, ο επιθετικός της Partizan Belgrade έκανε το ντεμπούτο του σε φιλικό αγώνα της Εθνικής ομάδας με την Αρμενία. Τότε ήταν μόνο 17 χρονών. Το όνομά του έχει ήδη αναφερθεί σε σχέση με το ενδιαφέρον κορυφαίων ομάδων όπως, Chelsea, Liverpool και Fiorentina.
Την περασμένη Κυριακή ο Markovic δέχθηκε επίθεση από οπαδό της Partizan. Η ομάδα του Βελιγραδίου ήταν 0-0 στην αναμέτρηση της με την Sloboda PS, ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες, με την αιώνια αντίπαλη ομάδα την Crvena Zvezda να τους πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην κατάταξη. Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, κάποιοι χούλιγκανς της Partizan εισήλθαν στο γήπεδο για να δείξουν την οργή τους στους παίκτες της ομάδας τους. Ένας από αυτούς χτύπησε τον Lazar Markovic στο πρόσωπο.
«Είναι αποτρόπαια πράξη!» δήλωσε ο Mirko Poledica, Πρόεδρος του Συνδέσμου ποδοσφαιριστών της Σερβίας, Nezavisnost. «Δυστυχώς, ούτε η ομάδα αλλά ούτε και η Ομοσπονδία έχουν κάνει κάτι».
«Οι παίκτες είναι φοβισμένοι. Δε θα τολμούσαν να κάνουν κάτι, διότι ακόμα, θυμούνται το συμβάν της περασμένης σεζόν με την Γένοβα, όταν μία μεγάλη ομάδα Σέρβων χούλιγκανς δημιούργησαν ταραχές και καταστροφές στην αναμέτρηση μεταξύ Ιταλίας-Σερβίας».

Serbia: hooligan invades pitch and hits player

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη