Πρώτη η Ελλάδα στο Τουρνουά FIFPro 2017

FIFPROΝΕΑ

Την πρώτη θέση κατέκτησε η Ελλάδα στο Τουρνουά FIFPro 2017 που οργανώθηκε στην Βουλγαρία, καθώς, στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, η ομάδα των ελεύθερων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, η οποία συγκροτήθηκε με ευθύνη και πρωτοβουλία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, νίκησε 4-1 την Πολωνία.

Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε 2-0 με τέρματα από τον Ανδρεόπουλο και τον Τζιώρα ( μετά από εξαιρετική προσπάθεια από τον Ροβίθη ), ο Βούρας κράτησε το προβάδισμα στο σκορ με σωτήριες επεμβάσεις και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο Ροβίθης πραγματοποίησε το 3-0. Ακολούθησε μείωση του σκορ, με πέναλτυ, από την Πολωνία, αλλά, ο Καζναφέρης πέτυχε το 4-1 έπειτα από θαυμάσια ενέργεια του Ρόκα.

Η ελληνική ομάδα κέρδισε ευμενή σχόλια για τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο Τουρνουά στη Σόφια, το οποίο παρακολούθησαν αρκετοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου ενώ δέχθηκε συγχαρητήρια και για τη συνολική παρουσία της, εντός και εκτός γηπέδων.

Επικεφαλής της αποστολής της ομάδας του ΠΣΑΠ στη Σόφια, ως εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, είναι ο Ταμίας Γιάννης Λαζανάς και ο Ειδικός Γραμματέας Βασίλης Παπαδόπουλος.

Η αποστολή επιστρέφει απόψε στην Ελλάδα, με το Κύπελλο για την πρωτιά στο FIFPro 2017, που διεξήχθη υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαιριστών FIFPro.

Ελλάδα ( προπονητής Χαράλαμπος Ζελενίτσας ) : Βούρας, Καζναφέρης, Βέρτζος, Μπανούσης, Μουσταφίδης, Ανδρεόπουλος, Ρόκας, Ψιάνος, Ροβίθης, Τζιώρας, Θέος ( Αγριμάκης, Καζνέτσι, Μελισσόπουλος, Δικαιόπουλος, Παλιάτσιος, Μακρίδης ).

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη