Πήραν την ευκαιρία που τους πρόσφερε ο ΠΣΑΠ

FIFPROONLINE ACADEMYΝΕΑ

Δύο, ακόμα, συνάδελφοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ο Θανάσης Βέντζιος και ο Γιάννης Μπράχο, πέρασαν με επιτυχία τη διαδικασία των εξετάσεων και έγιναν δεκτοί στο Πανεπιστήμιο της Δανίας UCN, το οποίο εδρεύει στο Άαλμποργκ, προκειμένου να σπουδάσουν Sport Management, με το σύστημα online, που εφαρμόζεται για τους ποδοσφαιριστές μέλη των Εθνικών Συνδέσμων Ποδοσφαιριστών των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατόπιν συνεργασίας της FIFPro και του Πανεπιστημίου UCN.
Αξίζουν συγχαρητήρια και στους δύο συναδέλφους για την πρωτοβουλία και την επιτυχία τους.
Το πρόγραμμα online-Academy ‘’τρέχει’’ στην Ελλάδα, για λογαριασμό της FIFPro, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, με υπεύθυνο τον Ταμία του Σταμάτη Συρίγο.
Ο Π.ΣΑ.Π. προσφέρει μέσα από αυτό το πρόγραμμα την ευκαιρία της εκπαίδευσης που θα δώσει στα μέλη μας την εξειδικευμένη γνώση και κατεύθυνση, προκειμένου να σταθεί δυνατό να σταδιοδρομήσουν με επιτυχία στον τομέα του αντικειμένου που γνωρίζουν καλύτερα από οτιδήποτε άλλο, μετά το τέλος της καριέρας τους ως ποδοσφαιριστές.
Οι Βέντζιος και Μπράχο, θα έχουν, χάρη στη συμβολή της FIFPro και την αρωγή του ΠΣΑΠ, δωρεάν εγγραφή και φοίτηση, για διάστημα επτά 6μήνων, αξίας 30.000 ευρώ για τον καθένα από αυτούς.
Η μόνη επιβάρυνση που πρόκειται να αφορά τους 2 συναδέλφους, θα σχετίζεται με το κόστος για τα βιβλία που θα χρειασθεί να προμηθευθούν και το οποίο είναι μέσα σε απολύτως λογικά πλαίσια.
Όπως ορίζεται από το Πανεπιστήμιο UCN, τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στα αγγλικά.
Ενδιαφέρον για αυτό το πρόγραμμα που προσφέρει εξειδικευμένη γνώση για το διάστημα που ακολουθεί το τέλος της καριέρας ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος επιθυμεί να μείνει στο χώρο του αθλητισμού, έδειξαν αρκετοί ακόμα συνάδελφοι μέλη του ΠΣΑΠ
Στους συναδέλφους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις σπουδές τους και καλή δύναμη.
Δείχνουν το δρόμο και σε άλλους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συνδυάζουν το ποδόσφαιρο με τις σπουδές τους και προσπαθούν, μάλιστα, να αποκτήσουν ακόμα περισσότερες γνώσεις.
Βασικός στόχος του Συνδέσμου μας είναι η δημιουργία των κατά το δυνατόν, καλύτερων προυποθέσεων για τους συναδέλφους μας, ώστε όταν αποσύρονται από την ενεργό δράση και οι περισσότεροι τους ξεχνούν, εκείνοι να έχουν επιπλέον εφόδια στον αγώνα τους για επιβίωση.
Ο ΠΣΑΠ είναι πάντα εδώ για όλους τους συναδέλφους, ενημερώνεται, παρακολουθεί τις εξελίξεις, δημιουργεί, συμβάλλει και στέκεται δίπλα στον ποδοσφαιριστή, υπηρετώντας τις ανάγκες του.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη