Περού: Ο πρώτος γύρος επισκέψεων στις ομάδες ολοκληρώθηκε

FIFPROΝΕΑ

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των επισκέψεων στις ομάδες από τους εκπροσώπους του Συνδέσμου ποδοσφαιριστών στο Περού, τους Fernando Revilla και Renzo Sanguineti, με την τελευταία παρουσία τους στους παίχτες της Cobresol στην πόλη Moquegua.
Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν, ήταν η απεργία που έλαβε χώρα τον περασμένο Φεβρουάριο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές, ωστόσο, ανανέωσαν τη δέσμευση τους ότι θα είναι στο πλευρό του Συνδέσμου.
Συζητήθηκε, επίσης, ο σημαντικός ρόλος που έπαιξε ο Σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών, καθώς  με την γνώση των κανονισμών αλλά και με αυταπάρνηση, στήριξε και ενημέρωσε τους συναδέλφους ποδοσφαιριστές  στις Universitario de Deportes, Alianza Lima και Sport Boys, όταν είχε γίνει η απεργία. Αυτά, βέβαια, σχετίζονται με τις συνεχείς συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές και την εφ’ όλης της ύλης ενημέρωση τους.
Εκτός αυτών των θεμάτων, συζητήθηκε επίσης η οικονομική κατάσταση των ομάδων και έγινε εκτενής αναφορά σε θέματα κανονισμών, έτσι ώστε να μην παραβιάζονται τα δικαιώματα των ποδοσφαιριστών αλλά και για να γνωριστούν με τους ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας και νεόφερτους ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό.
Ο Revilla, μάλιστα, δήλωσε: «Ο SAFAP αισθάνεται μεγάλη ικανοποίηση για την ένθερμη υποστήριξη των ποδοσφαιριστών αλλά και των προπονητών όλων των ομάδων. Εμείς είμαστε εδώ για να τους υπηρετούμε και να τους προστατεύουμε».

Peru: first stage of club visits ends

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη