Περού: 6 ομάδες πρέπει να ξεχρεώσουν για την συμμετοχή τους στο ερχόμενο πρωτάθλημα

FIFPROΝΕΑ

Έξι ομάδες από την 2η εθνική κατηγορία πρέπει να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους για το 2010. Εάν δεν εξοφλήσουν τους χρωστούμενους μισθούς στους ποδοσφαιριστές, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία βάσει κανονισμών δε θα επιτρέψει στις ομάδες να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα του 2011.

Οι έξι ομάδες που πρέπει να πληρώσουν αυτά που οφείλουν είναι οι Sport Ancash, Hijos de Acosvinchos, Atlético Minero, Atlético Torino, Bolognesi de Tacna και José Gálvez.

Ο SAFAP (σύνδεσμος ποδοσφαιριστών του Περού) θέλει να αποφύγει φέτος την κατάσταση που δημιουργήθηκε πέρυσι, όταν οι Sport Ancash και Hijos de Acosvinchos αν και δεν είχαν εξοφλήσει τα χρέη τους από το 2009, τους επετράπη να παίξουν. Τους δόθηκε ωστόσο η άδεια συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα από τον πρόεδρο της Επαγγελματικής ένωσης.

Από την πλευρά του, ο SAFAP θέλει να προλάβει τις εξελίξεις και γι’ αυτό ζήτησε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να συναντηθούν και να συζητήσουν εκτενώς το ζήτημα αυτό.

Πρόσφατα, μία ομάδα αποκλείσθηκε από το πρωτάθλημα. Η Total Chalaco δεν ήταν πρόθυμη να πληρώσει τα χρέη της που εκκρεμούσαν από την περασμένη σεζόν και γι’ αυτό δεν συμπεριλήφθηκε στο πρωτάθλημα της Segunda División.

Peru: 6 teams must pay before they can play

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη