Ομάδα τιμωρεί ποδοσφαιριστές με πρόστιμο διότι διαμαρτυρήθηκαν για τις καθυστερημένες πληρωμές

FIFPROΝΕΑ

Οι ποδοσφαιριστές της Μαροκινής ομάδας Moghreb de Tetouan (MAT) δεν έχουν πληρωθεί εδώ και μήνες, πριμ και δόσεις. Όταν οι ποδοσφαιριστές διαμαρτυρήθηκαν στον Πρόεδρο της ομάδας, Abdelmalek Abroune, εκείνος τους αποκάλεσε προδότες και σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισε να τους τιμωρήσει με πρόστιμο.
Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές της Moghreb de Tetouan κάλεσαν τον Σύνδεσμο τους να τους βοηθήσει. Οι ποδοσφαιριστές άκουσαν για το πρόστιμο από μία πηγή που είναι στο ΔΣ της ομάδας. Αλλά όταν ο Σύνδεσμος ποδοσφαιριστών κάλεσε τον Πρόεδρο εκείνος το αρνήθηκε.
«Ακούσαμε τους παίκτες και έχουμε καταγράψει τα αιτήματά τους. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε μία συμβιβαστική λύση με την ομάδα. Αλλιώς, θα στείλουμε επίσημη διαμαρτυρία στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μας και θα ζητήσουμε να αποφασίσει επί του θέματος».
Οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν τους οφειλόμενους μισθούς και απείλησαν να μην κατέβουν στο παιχνίδι με την MAS.
«Έχουμε τρείς παίκτες, τους Mbarki, Bistara και Camara που δεν έχουν πληρωθεί δόσεις από την περασμένη σεζόν. Ο πρόεδρος είχε υποσχεθεί ότι θα διευθετηθεί αυτή η εκκρεμότητα. Έχουν ζητήσει επανειλημμένα τα λεφτά τους χωρίς όμως αποτέλεσμα».

Club fines players who complain about non-payment

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη