Ο Σύνδεσμος Τσέχων ποδοσφαιριστών στηρίζει τα παιδιά της Κένυας

FIFPROΝΕΑ

Ο Σύνδεσμος Τσέχων ποδοσφαιριστών CAFH στηρίζει πρόγραμμα στην Κένυα που παρέχει οδοντιατρική περίθαλψη σε φτωχά παιδιά.
Στην Κένυα υπάρχουν χιλιάδες εγκαταλελειμμένα και άπορα παιδιά. Πολλά από αυτά έχουν αρνητικές εμπειρίες από φτώχια, ναρκωτικά και πολλών ειδών παρενοχλήσεις. Ο CAFH και ο φιλανθρωπικός οργανισμός Sport United συνεργάζονται στο συγκεκριμένο έργο, έτσι ώστε να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά.
«Είναι σημαντικό να πραγματοποιούνται έργα που στοχεύουν στις ανάγκες τους. Τα παιδιά της Κένυας μάχονται καθημερινά με σοβαρές φαρμακευτικές και ιατρικές ελλείψεις, χωρίς σχολεία, ρούχα και παπούτσια» δήλωσε ο πρόεδρος του CAFH, Karel Poborsky.
Ο οργανισμός Sport United ξεκίνησε αυτό το έργο δίνοντας οδοντιατρικές παροχές για άπορα παιδιά, μαζί με τον οργανισμό Sport United στο Ναϊρόμπι (κέντρο αρωγής που βοήθησε με επιτυχία περίπου 50 παιδιά) και την εταιρεία Profimed (Τσέχικη εταιρεία οδοντιατρικού εξοπλισμού).
Θα παρέχεται δωρεάν οδοντιατρική υγιεινή σε παιδιά στο Nairobi Center δίνοντας οδοντόβουρτσες και οδοντιατρικό εξοπλισμό. «Για αυτά τα παιδιά η βασική οδοντιατρική φροντίδα είναι πολύ σημαντική» τόνισε η Marketa Haindlova, εκπρόσωπος του CAFH.
Ο CAFH είναι ο ιδρυτής της Sport United, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ασχολείται με πολλές εκστρατείες σε διάφορες χώρες. Η συνεργασία με την εταιρεία Profimed είναι η πρώτη αλλά θα συνεχίσουν από κοινού και με άλλου τέτοιου είδους δράσεις.
«Πολλά παιδιά χρειάζονται βοήθεια και η Sport United θα συνεχίσει το έργο της και σε άλλες χώρες» τόνισε ο Karel Poborsky.

Czech football players support children in Kenya

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη