Ο Αυστριακός Σύνδεσμος ποδοσφαιριστών σε φιλικό αγώνα με τους Γερμανούς συνάδελφους

FIFPROΝΕΑ

Ο Σύνδεσμος επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της Αυστρίας ξεκινά τον πρώτο γύρο διεθνών αναμετρήσεων του. Την Τετάρτη 18 Ιουλίου, η ομάδα του VdF, θα παίξει φιλικό με την ομάδα VDV, του Συνδέσμου των Γερμανών ποδοσφαιριστών.
«Από τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες, ολοένα και αυξάνεται ο αριθμός ποδοσφαιριστών. Η επιμόρφωση συνεχίζει να βελτιώνεται αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση για σταδιοδρομία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο», εξηγεί ο Πρόεδρος και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του VdF, Gernot Zirngast.
«Υπάρχουν αμέτρητοι ποδοσφαιριστές χωρίς ομάδα, την κατάσταση ανεργίας την βιώνουν με τα πολλά προβλήματα που ακολουθούν, καθώς, δεν έχουν σωστή προπόνηση, οπότε δεν υπάρχει και η πιθανότητα να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. Με αυτές τις προϋποθέσεις οι ευκαιρίες εύρεσης ομάδας ολοένα και λιγοστεύουν».
Zirngast: «Ελπίζουμε ότι η φιλική αναμέτρηση με την Γερμανία, θα δώσει την ευκαιρία στους παίκτες να δείξουν το ταλέντο τους και τελικά να υπογράψουν με επαγγελματική ομάδα».
Η φιλική αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο SV Grödig, στην Αυστρία. Το φιλικό παιχνίδι είναι το πρώτο από μία σειρά εκδηλώσεων ενώ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση υψηλών προσκεκλημένων στις 17 Ιουλίου. Μετά, ακολουθεί, πριν από το παιχνίδι, ομιλία του συγγραφέα Manuel Horeth, ο οποίος  θα μιλήσει για την «Νοητικό Κίνητρο» και ακολουθεί συζήτηση για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Αυστρία.
Στις 19 θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικό παιχνίδι γκολφ.

Austrian union plays against German colleagues

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη