Μήνυμα φιλίας και αλληλεγγύης από τους Έλληνες και τους Βούλγαρους ποδοσφαιριστές

FIFPROΝΕΑ

Ελληνες και Βούλγαροι ελεύθεροι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές ενωμένοι, έστειλαν μήνυμα αλληλεγγύης, συναδελφικότητας και συσπείρωσης και κέρδισαν ευμενή σχόλια για τη συμπεριφορά αλλά και την αξία τους, στον αγώνα που έδωσαν στο Καυταντζόγλειο Στάδιο, στη Θεσσαλονίκη.

Το τελικό αποτέλεσμα ( νίκη για τους Βούλγαρους συναδέλφους με 3-0, με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο) αδικεί την ομάδα των ελευθέρων Ελλήνων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, για την προσπάθεια και την ποιότητα της, ωστόσο, επιτεύχθηκε ο στόχος του παιχνιδιού, που εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων που διαρκώς υλοποιεί ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, ώστε να βελτιώσει τη θέση των μελών του, ανταποκρινόμενος πάντα στις συνθήκες που διαμορφώνονται.

Στη συνάντηση που οργανώθηκε από τον ΠΣΑΠ και υποστηρίχθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών FIFPro, αγωνίσθηκαν με την ομάδα των ελευθέρων Ελλήνων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών οι :
Στρατηλάτης, Στασινόπουλος, Τσουκαλάς, Νικολόπουλος, Ταμπάκης, Γκεμίσης, Καπετάνος, Τσουκάνης, Λύρας, Μουζακίτης, Μαρίνου ( έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Μπαλασάκης, Ατματσίδης, Αργυρίου, Δημακάκος).

Με τους ελεύθερους Βούλγαρους ποδοσφαιριστές αγωνίσθηκαν οι :
Αμπντίκοφ, Βεζάλοφ, Αντόνοφ, Ράτσεφ, Γκεοργκίεφ, Ντεσπότοφ, Μαρίνοφ, Ιβάνοφ, Ριγίτσεφ, Γκροζντίν, Νικόλοφ ( χρησιμοποιήθηκαν στην επανάληψη και οι Ντιμιτρόφ, Κράλεφ, Ανγκέλοφ, Γιάντσεφ ).

Παράλληλα, κατά την έναρξη του αγώνα αναρτήθηκε πανό και από τις δύο χώρες, με σκοπό την προώθηση του μηνύματος “Αλληλεγγύη και Ισότητα στο ποδόσφαιρο.Αγωνίζομαι με την @FIFPro και τον @PSAP για ένα παιχνίδι που νοιάζεται για όλους τους παίκτες, τα σωματεία και τους οπαδούς”.

Οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, τόνισαν επίσης τη σημασία της εκστρατείας της FIFPro #GameChangers που στοχεύει σε ένα νέο, καλύτερο και πιο ανθεκτικό όραμα για το ποδόσφαιρο.

Η συνάντηση του Καυταντζογλείου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και έδωσε την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που είναι ελεύθεροι να δείξουν τις ικανότητες τους, με σκοπό τη σύναψη συμβολαίων για τη διασφάλιση της συνέχισης της σταδιοδρομίας τους.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη