Μαυροβούνιο: Ο Σύνδεσμος υπογράφει Μνημόνιο Συνεργασίας με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία

FIFPROΝΕΑ

Ο Σύνδεσμος επαγγελματιών ποδοσφαιριστών του Μαυροβουνίου SPFCG, κατέγραψε ιστορική πρόοδο, υπογράφοντας Μνημόνιο Συνεργασίας με την Εθνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Αργά αλλά σταθερά, ο Σύνδεσμος καταγράφει σημαντική πρόοδο. Επί του παρόντος, ο Σύνδεσμος είναι παρατηρητής στην οικογένεια της FIFPro και δουλεύει σκληρά ώστε να εδραιωθεί στον κόσμο του ποδοσφαίρου, με σκοπό να κερδίσει την ιδιότητα μέλους στην FIFPro.
Μάλιστα, οι δύο εταίροι, ο πρόεδρος των ποδοσφαιριστών Zeljko Janovic και ο Dejan Savicevic, ο παλαίμαχος της Red Star Belgrade και AC Milan και τώρα πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Μαυροβουνίου, έκαναν σημαντική πρόοδο καθώς υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας.
Με την υπογραφή του Μνημονίου και οι δύο εταίροι αποσκοπούν στην ενδυνάμωση της συνεργασίας τους και την προώθηση του διαλόγου σε όλα τα θέματα. Ο SPFCG και η Ομοσπονδία συμφώνησαν να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την πλήρη εφαρμογή της Εθνικής Επιτροπής Επίλυσης Διαφορών, όπως ορίζει η FIFA στην εγκύκλιο 1010.
Ο Vladimir Krsmanovic του SPFCG δήλωσε ικανοποιημένος: «Πιστεύουμε ότι αυτό το Μνημόνιο δε θα λειτουργεί μόνο ως η επίσημη αναγνώριση μας σαν Σύνδεσμος, αλλά και ως θεμελιώδης λίθος για την καλύτερη προάσπιση των δικαιωμάτων των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών αλλά και για να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον».

Montenegro: union signs memorandum with FA

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη