Κολομβία: Τρίτη ομάδα που δέχεται ποινή αποκλεισμού για απλήρωτους μισθούς

FIFPROΝΕΑ

Για τρίτη φορά σε δύο εβδομάδες, το Ινστιτούτο του αθλητισμού, Coldeportes, τιμώρησε με ποινή αποκλεισμού επαγγελματική ομάδα της Κολομβίας για απλήρωτους μισθούς και μη καταβολή των ποσών που απαιτούνται για κοινωνική ασφάλιση.
Η América de Cali είναι η τρίτη ομάδα που τιμωρήθηκε με την ποινή αποκλεισμού των 30 ημερών μετά από τις ομάδες Deportes Quindío και Once Caldas.
Σύμφωνα με το Coldeportes, για να αρθεί ο αποκλεισμός θα πρέπει πρώτα να εξοφλήσουν. Ο Σύνδεσμος ποδοσφαιριστών της Κολομβίας καλωσορίζει την απόφαση για τον αποκλεισμό της América. «Από την δημιουργία του Αθλητικού νόμου το 1996, το Coldeportes πρέπει να ελέγχει όλες τις επαγγελματικές ομάδες εάν και εφόσον είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις τους έτσι ώστε να έχουν το δικαίωμα να παίξουν για την επόμενη σεζόν, και να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα».
«Μετά από 7 έτη σκληρής δουλειάς, καταφέραμε να πείσουμε το Ινστιτούτο του αθλητισμού ώστε να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του. Έχει ήδη τιμωρήσει με την ποινή του αποκλεισμού τρείς ομάδες λόγω απλήρωτων μισθών και ασυνέπειας για την κοινωνική ασφάλιση. Αναμένουμε να τιμωρηθούν και άλλες ομάδες στο άμεσο μέλλον».

Colombia: third club faces ban over unpaid wages

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη