Η προετοιμασία της ομάδας του ΠΣΑΠ για το Διεθνές Τουρνουά Ελεύθερων Ποδοσφαιριστών

FIFPROΝΕΑΤΟΥΡΝΟΥΑ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών FIFPro, οργανώνει τη συμμετοχή της ομάδας των ελεύθερων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών στο Τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως και τις 6 Ιουλίου 2017, στη Σόφια της Βουλγαρίας, με τις αντίστοιχες ομάδες των Εθνικών Συνδέσμων Ποδοσφαιριστών Ελλάδας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Πολωνίας.

Η ελληνική ομάδα προετοιμάζεται για την πρόκληση αυτού του Τουρνουά, με προπονητή τον Μπάμπη Ζελενίτσα και την απόλυτη αρωγή και διαρκή συμπαράσταση του ΠΣΑΠ που έχει την πρωτοβουλία και ευθύνη συγκρότησης της ομάδας.

Αυτές οι διοργανώσεις προσφέρουν σε ελεύθερους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές την δυνατότητα να προβληθούν, να αγωνισθούν σε διεθνές επίπεδο και να βρούν ομάδα, καθώς, είναι πολλοί εκείνοι από τον χώρο του ποδοσφαίρου που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Η αποστολή της ομάδας των επαγγελματιών ελεύθερων ποδοσφαιριστών θα αναχωρήσει την Δευτέρα για την Βουλγαρία, με ελπίδες, φιλοδοξίες και τη διάθεση να ζήσει την εμπειρία.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη