Οι Πολωνοί ποδοσφαιριστές φορούν ροζ ως αρωγός στην εκστρατεία κατά του καρκίνου

FIFPROΝΕΑ

Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στις κορυφαίες κατηγορίες της Πολωνίας θα φορέσουν ροζ κορδόνια στα παπούτσια τους στα επερχόμενα παιχνίδια στις Ekstraklasa και First League. Με αυτόν τον τρόπο δείχνουν την στήριξη τους στη μάχη κατά του καρκίνου.

Ο σύνδεσμος ποδοσφαιριστών της Πολωνίας PZP οργάνωσε εκστρατεία σε συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές των Ekstraklasa και First League και με την αρωγή της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας καθώς των επαγγελματικών ενώσεων.

Οι ποδοσφαιριστές θα φορούν ροζ κορδόνια για να βοηθήσουν στην ενημέρωση της εκστρατείας «Ροζ κορδόνια – κάνε υπέρηχο». Αυτή η ιδιαίτερη δραστηριότητα θα ολοκληρωθεί την Κυριακή και όλα τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν με τους ποδοσφαιριστές να φορούν ροζ κορδόνια.

«Με αυτή την δραστηριότητα θέλουμε να εκφράσουμε την συμπαράστασή μας στους συνανθρώπους μας που πάσχουν από καρκίνο» δήλωσε εκπρόσωπος του PZP. «Θέλουμε να εφιστήσουμε την προσοχή όλων σε μία από τις πιο σοβαρές ασθένειες της κοινωνίας μας, μία ασθένεια που δυστυχώς προσβάλει και ποδοσφαιριστές».

Οι Πολωνοί ποδοσφαιριστές από όλες τις ομάδες εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους.
«Θέλουν να δείξουν έμπρακτα την συμπαράστασή τους και ότι ταυτίζονται με τα κοινωνικά προβλήματα. Αυτή η εκστρατεία είναι φόρος τιμής και προς τους Krzysztof Piszczek και Jakub Lawecki, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που έφυγαν από την ζωή μετά από μακρόχρονη μάχη με την νόσο».

Polish players go pink to aid cancer campaign

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη