Οι παίχτες της Barcelona ψηφίζουν για το FIFA FIFPro World XI

FIFPROΝΕΑ

Τα τελευταία έτη η FC Barcelona κερδίζει τα περισσότερα βραβεία. Είναι η πιο επιτυχής ομάδα από το 2006. Εν τούτοις οι ποδοσφαιριστές της ακόμα και τώρα εκφράζουν μεγάλη ικανοποίηση για το ότι είναι επιλογή συναδέλφων τους, αλλά και να ψηφίζουν άλλους συνάδελφους της προτίμησή τους.
«Είναι μεγάλη μας τιμή να σε επιλέγουν οι συνάδελφοί σου», δήλωσε ο David Villa καθώς συμπλήρωνε το ψηφοδέλτιό του. Έχει ήδη βραβευτεί πριν δύο χρόνια.
Αφότου η FIFPro ξεκίνησε με την ψηφοφορία της κορυφαίας ενδεκάδας από το 2005, η Barcelona είναι η ομάδα που είχε τους περισσότερους βραβευθέντες. Πέρυσι οι Dani Alves, Gerard Piqué, Andrés Iniesta, Xavi και Lionel Messi ήταν αυτοί που βραβεύτηκαν. Τα προηγούμενα χρόνια και άλλοι όπως Ronaldinho, Samuel Eto’o, David Villa και Carles Puyol είχαν βραβευτεί.
Την Πέμπτη, δεκαεπτά παίχτες από την φετινή ομάδα της Barcelona ψήφισαν για το FIFA FIFPro World XI. Ανάμεσά τους ήταν οι David Villa, Adriano Correia, Carles Puyol,Eric Abidal, Cesc Fabregas, Javier Mascherano, Lionel Messi, Pedro, Xavi και Sergio Busquets που αφιέρωσαν χρόνο να επιλέξουν την ενδεκάδα της προτίμησής τους. Ακόμα και ο Gerard Piqué, που αναρρώνει από τραυματισμό, εμφανίστηκε και ήθελε να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές διασκέδασαν την διαδικασία αυτή χαμογελώντας και συζητώντας τις επιλογές τους.

Barcelona players join FIFA FIFPro World XI vote

Σημείωση: για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις για την πορεία της διαδικασίας για το 2012 FIFA FIFPro World XI, κοιτάξτε στην ιστοσελίδα της FIFPro ή στον λογαριασμό μας Twitter (#ffww11), ή FIFPro Facebook.
Ειδικά σας προτείνουμε να ενημερώνεστε συχνά από την σελίδα μας στο Facebook όπου και θα δημοσιεύουμε διάφορους διαγωνισμούς με μοναδικά βραβεία.

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη