Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές θα παίξουν σε φιλανθρωπικό παιχνίδι για τον Σύνδεσμο τους – AFE

FIFPROΝΕΑ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Εθνική ομάδα της Ισπανίας θα δώσει αγώνα, τα έσοδα από τον οποίο θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Προηγήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 2011 η αναμέτρηση όπου η Ισπανία φιλοξένησε την Κολομβία σε φιλική αναμέτρηση. Περισσότεροι από 70 χιλιάδες θεατές παρευρέθησαν στο Santiago Bernabeu.
Τα έσοδα του παιχνιδιού διατέθηκαν σε αγορά απινοδοτών στα γήπεδα των ομάδων της Β’ Εθνικής κατηγορίας και τα υπόλοιπα διατέθηκαν σε κοινωνικά προγράμματα του AFE, όπως υποτροφίες για σπουδές και νομική υποστήριξη στα μέλη του Συνδέσμου.
Ο πρόεδρος του AFE, Luis Manuel Rubiales και η Ισπανική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία RFEF συμφώνησαν για νέο φιλανθρωπικό αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Φεβρουαρίου 2012.
Μάλιστα, ο Rubiales δήλωσε: «Μετά την επιτυχία του φιλικού μεταξύ Ισπανίας και Κολομβίας, ο AFE θέλει να εκφράσει την ικανοποίηση του για το επερχόμενο φιλανθρωπικό παιχνίδι. Θέλουμε με την σειρά μας να ευχαριστήσουμε τον Γενικό Γραμματέα της Ισπανικής Ομοσπονδίας, κο Jorge Pérez, τους προπονητές και τους παίκτες της Εθνικής μας ομάδας για τις προσπάθειές τους αλλά και για την ανθρωπιά τους».

World Champions Spain play charity match for union

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη