Η FIFPro καλωσορίζει τα νέα της μέλη

FIFPROΝΕΑ

Η FIFPro παρουσίασε τέσσερα νέα μέλη στην οικογένειά της. Στην Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον, οι σύνδεσμοι ποδοσφαιριστών της Κροατίας, Τσεχίας, Μαυροβουνίου και Ουκρανίας πήραν την ιδιότητα του πλήρους μέλους. Τώρα η FIFPro απαριθμεί 49 πλήρη μέλη.
Ο Γενικός της Γραμματέας, Theo van Seggelen με επισημότητα καλωσόρισε τους προέδρους των συνδέσμων με την υπογραφή εγγράφων και παραλαβή του συμβόλου της FIFPro.
Δύο από τους νέους συνδέσμους έχουν πραγματοποιήσει μεγάλη πρόοδο δείχνοντας να είναι σύνδεσμοι με γερές βάσεις, όπως η Κροατία και η Τσεχία, όπου μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ικανοποιούσαν τα κριτήρια για την πλήρη ένταξή τους.
Ο σύνδεσμος ποδοσφαιριστών του Μαυροβουνίου εξελίχθηκε γρήγορα όπως και οι συνάδελφοί τους από την Κροατία, ενώ όσον αφορά τον σύνδεσμο Ουκρανών ποδοσφαιριστών ο συγκεκριμένος αφού απεβλήθη δημιουργήθηκε νέος σύνδεσμος με την επίβλεψη της FIFPro και είναι παρατηρητές από το 2010 μετά από απόφαση του ΔΣ για την επανένταξη του συνδέσμου ως πλήρους μέλους το 2012.
Η Γενική Συνέλευση επίσης αποφάσισε να εντάξει τον σύνδεσμο του Εκουαδόρ ως μέλος παρατηρητή αφού είχε αποβληθεί το 2011 λόγω κακής πρακτικής και καταχρήσεις από τον προηγούμενο πρόεδρό της, Emilio Valencia. Εφόσον το παλαιό ΔΣ και ο πρόεδρός της απομακρύνθηκαν από τον σύνδεσμο και εγκαταστάθηκε νέο Προεδρείο η ΓΣ της FIFPro αποφάσισε να επιτρέψει την είσοδο του συνδέσμου ως παρατηρητής. Πρόεδρος του νέου συνδέσμου είναι ο Iván Hurtado με 167 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα και Γενικός γραμματέας ο Jorge Guzman, ο συγκεκριμένος σύνδεσμος έχει πολύ καιρό μπροστά του ώστε να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της ΓΣ και του ΔΣ της FIFPro.

FIFPro assembly welcomes four new members

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη