Η FIFPro επισκέπτεται τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Παλαιστίνης

FIFPROΝΕΑ

Την προηγούμενη εβδομάδα η αντιπροσωπευτική ομάδα της FIFPro επισκέφτηκε την Παλαιστίνη. Επισκέφτηκαν ποδοσφαιριστές και έγιναν συζητήσεις για την ίδρυση Συνδέσμου ποδοσφαιριστών.
Η αποστολή αποτελείται από την Γενική Γραμματέα της FIFPro Division Asia Frederique Winia και τον υπεύθυνο επικοινωνίας Stéphane Saint-Raymond.
Στην 22 και 23 Μαΐου επισκέφτηκαν τις πόλεις  Ramallah, Tulkaren και Al-Khalil. Συναντήθηκαν με ποδοσφαιριστές από έντεκα ομάδες και τονίστηκε η σημασία της ίδρυσης ενός καλά οργανωμένου Συνδέσμου αλλά και σε τι βαθμό μπορεί η FIFPro να τους παράσχει την απαιτούμενη βοήθεια.
Ένα από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στην Παλαιστίνη είναι ότι υπάρχουν περιορισμοί στο θέμα των μεταγραφών και η FIFPro θέλει να ισχύουν τα ίδια δικαιώματα για όλους τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές ανά την υφήλιο.
Τον περασμένο Νοέμβρη η FIFPro με την πραγματοποίηση του ετήσιου συνεδρίου της στο Τελ Αβίβ, ο πρόεδρος Philippe Piat και ο Γενικός Γραμματέας Theo van Seggelen με εκπροσώπους ποδοσφαιριστών συζήτησαν την θέση τους, αλλά και την νομική υπόσταση των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.

FIFPro visits pro footballers inPalestine

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη