Η Ακαδημία του VVCS συμπεριλαμβάνεται στην αθλητική επιμόρφωση των νέων του Ajax

FIFPROΝΕΑ

Ο σύνδεσμος επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της Ολλανδίας VVCS δέχθηκε οκτώ νέους παίχτες του Ajax επιστρέφοντας και πάλι στις αίθουσες του σχολείου. Οι παίχτες επέλεξαν να ξαναρχίσουν τις σπουδές τους, με την πρωτοβουλία του VVCS και του Ajax.

Οι οκτώ ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν την προηγούμενη εβδομάδα με την συμβουλή της ομάδας τους, να παρακολουθήσουν μια σειρά μαθημάτων, στο Commercial Assistant / Junior account manager μαζί με τις καθημερινές τους προπονητικές υποχρεώσεις στην ακαδημία του VVCS. Αυτοί οι νέοι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν και στο παρελθόν να συνδυάσουν σπουδές και καθημερινές προπονήσεις, αλλά χωρίς επιτυχία.

Ο VVCS προσέφερε μία εναλλακτική λύση, με το online εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Μετά από την παρουσίαση των διαφόρων δυνατοτήτων με την ακαδημία του VVCS, οι οκτώ παίχτες επέλεξαν να ξαναρχίσουν τις σπουδές τους έτσι ώστε να εξασφαλίσουν ένα χρήσιμο δίπλωμα. Ο Ajax και οι γονείς των ποδοσφαιριστών ήταν πολύ ενθουσιασμένοι ότι η προπόνηση θα συνυπάρχει με τις σπουδές και είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός στην πολύ απασχολημένη ζωή του επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

«Ο VVCS είναι η πρώτη ομάδα που προσφέραμε μόρφωση μέσω εικονικής πραγματικότητας και ειδικά στο τμήμα νέων», δηλώνει ο πρόεδρος του VVCS, Danny Hesp. «Αυτά τα νέα ταλέντα σταμάτησαν τις σπουδές διότι δεν μπορούσαν να συνδυάσουν τις σπουδές τους με τις προπονήσεις στον Ajax. Με την χρήση της παράδοσης μαθημάτων μέσω εικονικής πραγματικότητας συνδυαζόμενο με την καθημερινή ενίσχυση από την ομάδα τους, τώρα θα έχουν την δυνατότητα να εξασφαλίσουν ένα δίπλωμα. Ο Ajax προμηθεύτηκε για λογαριασμό των παιχτών 45 laptop για να στηρίξουν τους νέους τους κατά την διάρκεια των σπουδών τους».

Επί του παρόντος περισσότεροι από 60 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές παρακολουθούν μία σειρά μαθημάτων στην ακαδημία του VVCS, την παρακολούθηση μαθημάτων μέσω εικονικής πραγματικότητας που παρέχεται από τον VVCS.

VVCS Academy integrated in Ajax’ youth training

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη