Αλλαγή στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το FIFPro Online Academy

FIFPROONLINE ACADEMYΔΙΑΦΟΡΑΝΕΑ

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών FIFPrο, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Δανίας UCN, συνεχίζει, με ιδιαίτερη επιτυχία, το πρόγραμμα FIFPro Online Academy, που άρχισε να λειτουργεί τον Σεπτέμβριο του 2011.

Κάθε χρόνο, ξεκινά, για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές o κύκλος εκπαίδευσης σπουδών στο Sport Management, ώστε να αποκτήσουν πανεπιστημιακό τίτλο σε αυτό το αντικείμενο, σε 7 εξάμηνα, συνολικά 3.5 χρόνια. Πέρσι, εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα, μετά τις προκαταρκτικές εξετάσεις, 4 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, μέλη του ΠΣΑΠ

Τα έξοδα συμμετοχής στο πρόγραμμα, εκτός από την αγορά των απαραίτητων βιβλίων, καλύπτονται από την FIFro και οι σπουδές γίνονται από απόσταση, στα αγγλικά, μέσω πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης.

Την ευθύνη στην Ελλάδα για το Online Academy, έχει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, που καθοδηγεί και συντονίζει τα ενδιαφερόμενα μέλη του.

Ο Ταμίας και Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του ΠΣΑΠ Σταμάτης Συρίγος, είναι υπεύθυνος για το Online Academy στην Ελλάδα και όσοι ποδοσφαιριστές ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή τους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί του στα τηλέφωνα 210-8210693 και 6948527883.

Για τη νέα εκπαιδευτική περίοδο, υπήρξε διαφοροποίηση στην καταληκτική προθεσμία ολοκλήρωσης της εισαγωγής των σπουδαστών στο Πανεπιστήμιο. Κατά συνέπεια, έως την 1η Απριλίου 2016, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν δηλώσει υποψηφιότητα, ώστε να αρχίσει η διαδικασία της αξιολόγησης.

Υπενθυμίζουμε ότι προκειμένου να σπουδάσει ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στο FIFPro Online Academy, χρειάζεται μόνο ένα φορητό υπολογιστή με σύνδεση Ιντερνετ, ακουστικά και μία κάμερα.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη