Ακόμα μία αναγνώριση από την FIFPro για τον ΠΣΑΠ

FIFPROΝΕΑ

Για ακόμα μία φορά, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών FIFPro αναγνώρισε, με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο, την πρόοδο και το υψηλό επίπεδο του ΠΣΑΠ και έδειξε έμπρακτα την εκτίμηση της προς τον Σύνδεσμο των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, αξιολογώντας τον Ταμία και Υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων του Συνδέσμου Σταμάτη Συρίγο, ως έναν από τους 20 καταλληλότερους εκπροσώπους Συνδέσμων-μελών της FIFPro που συμμετείχαν στην εβδομάδα Study Week, που οργανώθηκε στη Γενεύη, από την FIFPro και τον Διεθνή Οργανισμό I.L.O. (International Labour Organization – Διεθνής Οργάνωση Εργασίας). Η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας αποσκοπεί στην προστασία της εργασίας μέσα από διακανονισμούς, καθώς και την άρση των αδικιών και στερήσεων σε βάρος των εργαζομένων μέσω στενής διεθνούς συνεργασίας και διεκδίκησης των διαφορών εργατικών οργανώσεων.

Ο Σταμάτης Συρίγος, ως επικεφαλής μίας εκ των βασικών ομάδων εργασίας, απέσπασε τα εύσημα των διοργανωτών του 4ήμερου σεμιναρίου, με την εισήγηση του στο θέμα που αφορά στην επίδραση που έχει η παγκόσμια διαπραγμάτευση στην εθνική, σε συνάρτηση με τις κατ’ ιδίαν κατευθύνσεις και την παροχή συμβουλευτικής προς τους άμεσα ενδιαφερομένους.

Ο I.L.O., που ιδρύθηκε αμέσως μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, το 1918, στοχεύει στην προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, παγκοσμίως, στην κοινωνική δικαιοσύνη και τοποθετείται άμεσα ή με Επιτροπές Διαλόγου, σε όποιο εργατικό ζήτημα ανακύψει.

[psap]
Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη