Τηλεμαραθώνιος αλληλεγγύης για την ενίσχυση με ιατρικό εξοπλισμό των νοσοκομείων της χώρας μας

ΔΡΑΣΕΙΣΝΕΑ

Η χώρα μας, όπως και όλη η ανθρωπότητα, βιώνει δύσκολες στιγμές, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού που πλήττει τον κόσμο. Για αυτό και αποτελεί χρέος μας να σταθούμε στο πλευρό όσων δίνουν καθημερινά τη μάχη για τη διασφάλιση του υπέρτατου αγαθού της υγείας και να τους στηρίξουμε έμπρακτα.

Ο ΠΣΑΠ σε συνεργασία με την ιστοσελίδα gazzetta.gr θα διοργανώσει την Παρασκευή 3 Απριλίου από τις 18:00 και για όσο κριθεί αναγκαίο, τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης  για την ενίσχυση με ιατρικό εξοπλισμό των νοσοκομείων της χώρας και φυσικά των γιατρών και των νοσηλευτών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Ως επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και κυρίως ως άνθρωποι, αισθανθήκαμε την ανάγκη να συμβάλουμε έμπρακτα στις τιτάνιες προσπάθειες που καταβάλουν καθημερινά οι ήρωες της εποχής μας και να τους πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ».

Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που παρακολουθείτε με κομμένη την ανάσα τα όσα συμβαίνουν γύρω μας και σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στο εγχείρημά μας. Με κόστος λιγότερο από έναν καφέ, στέλνοντας από σήμερα  μήνυμα με τη λέξη ΠΣΑΠ στο 54888 ή καταθέτοντας χρήματα στον λογαριασμό που υπάρχει για τον συγκεκριμένο σκοπό, θα παρέχετε περισσότερα «όπλα» στο υγειονομικό προσωπικό της πατρίδας μας, ώστε να κερδίσει τη «μάχη».

Ενωμένοι και με υψηλό το αίσθημα της αλληλεγγύης, θα ξεπεράσουμε τη μεγάλη πρόκληση της εποχής μας και θα βάλουμε τις βάσεις για να ανατείλει μία νέα ημέρα, διαφορετική, με περισσότερο φως και κατανόηση.

Μείνε συντονισμένος και «Στήριξε και Ε.Σ.Υ.».

Ημέρα και ώρα έναρξης: Παρασκευή 3 Απριλίου στις 18.00

Αριθμός SMS για το κοινό: Στείλε ΠΣΑΠ στο 54888

Amaze – Χρέωση: 2,50/SMS (με ΦΠΑ). Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού. Εξ. Πελατών 2106403090.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:

ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN GR35 0171 7420 0067 4211 4462 185

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Κοινοποίηση
Δείτε Ακόμη